"

Μέτρα προφύλαξης λόγω καταστροφών στο δασάκι ΜεσοποταμίαςΤο Δ.Σ. του Φυσιολατρικού Συλλόγου Μεσοποταμίας όπως και οι φίλοι αυτού με θλίψη βλέπουν κάθε μέρα να γίνεται

και μια καινούργια καταστροφή! Η κατάσταση έχει γίνει ανεξέλεγκτη, γι αυτό και εμείς σαν Δ.Σ. πρέπει να την σταματήσουμε! Ένας φυσικός χώρος που ανήκει σε όλο τον κόσμο και θεωρείται σαν χώρος αναψυχής και ξεκούρασης για όλο τον νόμο μας και όχι μόνο, δεν μπορεί να καταστρέφεται από λίγους!

Ζητήσαμε λοιπόν από την αστυνομία εντατικούς ελέγχους και ανακοινώνουμε ότι κατόπιν συνεννόησης με τους αρμόδιους φορείς τοποθετείται μπάρα απαγόρευσης εισόδου οχημάτων( αυτοκινήτων και δικύκλων ), προς αποφυγή ατυχήματος, στο χώρο του Δάσους!

Η στάθμευση των οχημάτων θα γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο πάρκινγκ που ήδη υπάρχει και η διέλευση προς το αναψυκτήριο αλλά και στον χώρο αναψυχής θα γίνεται αποκλείστηκα με τα πόδια! Είμαστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει, γι αυτό σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση!

Δ.Σ. Φυσιολατρικού Συλλόγου Μεσοποταμίας


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ
 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ