"


Ατυχής ο τίτλος και το θέμα του epiruspost.gr των Ιωαννίνων

"Λήξη συναγερμού λόγω.. Καστοριάς"

Σήμερα Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 στις 10:09 πμ η τοπική ιστοσελίδα των Ιωαννίνων epiruspost.gr δημοσίευσε -στο βωμό των κλικ- ένα ατυχές άρθρο με τίτλο "Λήξη συναγερμού λόγω.. Καστοριάς"

Ο συντάκτης του συγκεκριμένου άρθρου ξέχασε ή εσκεμμένα να αναφέρει ότι :

1) Η 44χρονη γυναίκα που βρέθηκε θετική στον ιό Covid-19 πιθανόν το κόλλησε εκτός των τριών επαφών της στην πόλη των Ιωαννίνων κατά την επίσκεψή της.

2) Ότι την τελευταία εβδομάδα στο νομό Θεσπρωτίας Περιφέρειας Ηπείρου υπάρχει ραγδαία αύξηση κρουσμάτων Covid-19 με πηγή αυτών την Παραμυθιά η οποία απέχει 5 λεπτά από την Ηγουμενίτσα και 10 λεπτά από κάθε παραθεριστικό θέρετρο της περιοχής.

Διαβάστε το ατυχές άρθρο της ιστοσελίδας epiruspost.gr 

Λήξη συναγερμού στα Γιάννινα λόγω θετικού κρούσματος Covid-19 στην Καστοριά. Η 44χρονη γυναίκα που βρέθηκε θετικό στον ιό προ τριημέρου είχε ταξιδέψει πρόσφατα στα Γιάννινα.

Σύμφωνα με πληροφορίες και στο πλαίσιο ιχνηλάτησης των επαφών της υπεβλήθηκαν σε τεστ τρία πρόσωπα με τα οποία είχε έρθει σε επαφή κατά την διάρκεια παραμονής της στην πόλη.

Τα αποτελέσματα και για τις τρεις περιπτώσεις είναι αρνητικά κάτι που σημαίνει ότι η γυναίκα δεν προσβλήθηκε από τον ιό κατά την παραμονή της στα Γιάννινα.

Στην Καστοριά στο μεταξύ τις τελευταίες ώρες καταγράφεται και πάλι αύξηση των κρουσμάτων τα οποία, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ανέρχονται πλέον σε επτά.



Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ