"


Το ψωμί του Πελεκάνου και στο Μαυροχώρι, στο νέο Πρατήριο Άρτου "ΠΡΩΪΝΟ"



Και το όνομα αυτού "ΠΡΩΪΝΟ". Είναι το νέο πρατήριο Άρτου που άνοιξε στην πλατεία του Μαυροχωρίου, υπό την διεύθυνση του Λευτέρη Κοκκώνα.


Το "ΠΡΩΪΝΟ" δεν θα είναι απλά ένα πρατήριο άρτου, αφού εκτός από ψωμί, θα διαθέτει κουλούρια απλά, κουλούρια με τυρί, τυρόπιτες, κασερόπιτες, λουκανικόπιτες, γλυκίσματα, παγωτά, καφέδες κ.α., ενώ δέχεται παραγγελίες για όλα τα προϊόντα αρτοποιείας, καθώς και για διάφορες εκδηλώσεις.

Ωστόσο όλα τα προϊόντα του Άρτου θα είναι αποκλειστικά παραγωγής από τον "ΦΟΥΡΝΟ ΤΟΥ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ" και θα είναι διαθέσιμα από την Δευτέρα 18 Μαΐου.

Ο «ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ» διαθέτει μεγάλη ποικιλία από ελληνικά, παραδοσιακά, χειροποίητα προϊόντα αρτοποιΐας, χρησιμοποιώντας πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες… με γνώμονα τον συνδυασμό καλύτερης ποιότητας στην καλύτερη τιμή!!!


Διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων τα περισσότερα με προζύμι, όπως ζυμωτό, σίκαλη, ολικής, χωριάτικο, μπαγκέτες, φόρμα, "άσπρο της Θείας Θοδώρας", ελαιόψωμο, σταφιδόψωμο κ.α.
Ο «Φούρνος Πελεκάνου» είναι σχετικά ένας νέος φούρνος, αφού άνοιξε το 2015 και έχει έδρα στον Πελεκάνο Βοΐου Κοζάνης.

Ωστόσο, σε σύντομο χρονικό διάστημα, άνοιξε το πρώτο πρατήριο Άρτου στην Σιάτιστα, ενώ κάνει διανομές σε πολλά χωριά της περιοχής Βοΐου, και τα προϊόντα του πολύ γρήγορα κέρδισαν την εκτίμηση και εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Ο «Φούρνος Πελεκάνου» εδώ και ένα χρόνο επεκτάθηκε και στο Άργος Ορεστικό με την δημιουργία ενός ακόμη Πρατήριου Άρτου.

Από την Δευτέρα 18 Μαΐου, θα διαθέτει τα προϊόντα του και στο Μαυροχώρι, μέσα από το νέο Πρατήριο "ΠΡΩΪΝΟ", ιδιοκτησίας του Λευτέρη Κοκκώνα. Τηλ. 24673.01956





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ