"

Γ' ΕΘΝΙΚΗ : Κανένα θέμα μπαράζ μεταξύ των πρώτων της Γ’ Εθνικής, εισήγηση να ανέβουν όλοιΠοιο σενάριο είναι φαβορί για τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν


Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, τη Δευτέρα (25/5), τέθηκε το ερώτημα αν υπάρχει σκέψη για αγώνες μπαράζ μεταξύ των οχτώ πρωτοπόρων της Γ’ Εθνικής, προκειμένου να προκύψουν οι τέσσερις ομάδες που θα προβιβαστούν στη Football League.
Το συγκεκριμένο σενάριο διακινήθηκε από μερίδα του διαδικτυακού Τύπου, ωστόσο από την ΕΠΟ ξεκαθάρισαν πως όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα έχουν λήξει και υπάρχει η εισήγηση να ανέβουν και οι οχτώ πρώτοι της Γ’ Εθνικής. Ωστόσο, οριστική απόφαση, για το πόσες ομάδες θα ανέβουν από τη Γ’ Εθνική και πόσες θα πέσουν, δεν πάρθηκε, διότι δεν έχει αποφασιστεί ακόμη αν θα γίνει αναδιάρθρωση στη Super League 2 και στη Football League.

Σε ό,τι αφορά στις ομάδες που θα υποβιβαστούν, φαίνεται πως φαβορί είναι η πρόταση να υποβιβαστούν αυτές, που είχαν μαθηματικά ήδη υποβιβαστεί όταν έληξαν τα πρωταθλήματα, δεν είχαν δηλαδή ελπίδες σωτηρίας.

πηγή: soccerplus.gr

 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ