"


ΜΠΑΣΚΕΤ : Πρόθεση να τελειώσουν στο γήπεδο τα παιδικά και εφηβικά πρωταθλήματα - Προετοιμάζεται ο ΑΣ ΚαστοριάςΜπορεί τα Εθνικά πρωταθλήματα να ολοκληρώθηκαν, από τη στιγμή που η ΕΟΚ ανακοίνωσε τη διακοπή τους,

και πριν από λίγο η εκτελεστική επιτροπή να κατέθεσε τις προτάσεις της, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο με το τα Παιδικά και Εφηβικά πρωταθλήματα.

Από τη πρώτη στιγμή είχε φανεί πως τα Πανελλήνια πρωταθλήματα σε αυτές τις δυο κατηγορίες αποτελούσαν μια ξεχωριστή ιστορία, και ιδίως λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που έχουν, ειδικά για την μοριοδότηση που απασχολεί αθλητές και γονείς.

Έτσι, όπως ειπώθηκε είναι πολύ πιθανό μετά τις 15 Ιουνίου να υπάρξει δυνατότητα τέλεσης των αγώνων, αρκεί να δοθεί το πράσινο φως από την πολιτεία προς αυτή την κατεύθυνση. Έτσι, η πρόθεση είναι να διεξαχθούν και να τελειώσουν αυτά τα πρωταθλήματα, και το μόνο που αναμένεται είναι να δοθεί η τελική έγκριση.

Η παιδική ομάδα του ΑΣ Καστοριάς ξεκίνησε την προετοιμασία του, καθώς έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του στο final 4 της ΕΚΑΣΔΥΜ
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ