"


ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : “Παρανόηση και παρερμηνεία”



Δημιουργεί ευλόγως απορίες και ερωτηματικά, πως μια ανάρτηση σε ομάδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης με προτάσεις για τη στήριξη της Καστοριάς, οδήγησε κακώς σε παρανόηση και παρερμηνεία. 


Κανένας χαρακτηρισμός και καμία στοχοποίηση προς τον Δήμο ή τα όργανά του, δεν υπάρχουν στη συγκεκριμένη ανάρτηση.
Αποτελεί κοινό τόπο, ότι για την εικόνα που παρουσιάζει το κλειστό γυμναστήριο τα  τελευταία χρόνια, οι περιγραφές περιττεύουν.

Όπως αναφέρεται στην εν λόγω ανάρτηση, τα κτηριακά προβλήματα του «κλειστού» καταδεικνύουν με τον πιο γλαφυρό τρόπο την ανάγκη ανακαίνισης του υπάρχοντος, αλλά πολύ περισσότερο την ανάγκη άμεσης κατασκευής ενός νέου σύγχρονου και μεγαλύτερου κλειστού γυμναστηρίου.
Τους τελευταίους μήνες, με ικανοποίηση παρακολουθούμε την νέα δημοτική αρχή, να κινείται προς την κατεύθυνση της επίλυσης των χρόνιων προβλημάτων του παλιού κλειστού γυμναστηρίου της Καστοριάς.

Δίνοντας την απαραίτητη πίστωση χρόνου στην νέα δημοτική αρχή-που άλλωστε μόλις πριν λίγους μήνες ανέλαβε- είμαστε βέβαιοι ότι θα ολοκληρώσει την επίλυση των πέντε διαχρονικών προβλημάτων:
•         Προσωρινή άδεια λειτουργίας
•         Διαμπερής στέγη
•         Ελλειπές σύστημα θέρμανσης
•         Κατεστραμμένο δάπεδο-παρκέ
•         Καθαριότητα – υγιεινή αθλητικών και κοινόχρηστων χώρων

Όντας ένας καθαρά ερασιτεχνικός μη κερδοσκοπικός σύλλογος, θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τον Δήμο και να συνεισφέρουμε εμπράκτως όπως το έχουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν.
Εν κατακλείδι, χωρίς να έχουμε καμία διάθεση αντιπαράθεσης, αισιοδοξούμε ότι σε εύλογο χρονικό διάστημα θα πάρει σάρκα και οστά το όνειρο όλων των ανθρώπων του αθλητισμού της πόλης μας, της κατασκευής νέου κλειστού γυμναστηρίου.

Σε αυτή την προσπάθεια είμαστε όλοι δίπλα στην διοίκηση του Δήμου και καλούμε όλους τους δημότες να συστρατευτούν με στόχο τη στήριξη της Καστοριάς μας.

Για τον Α.Σ Καστοριάς,

Λαγγιώτης Τάσος
Πρόεδρος




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ