"


Μεγάλη εκστρατεία καθαρισμού χόρτων, κλαδιών και ερισμάτων στην Τοπική Κοινότητα Πτελέας-Κρανοχωρίου





Ξεκίνησαν σήμερα και θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες οι εργασίες κοπής χόρτων, κλαδιών και καθαρισμού ερεισμάτων, στην Τοπική Κοινότητα Πτελέας-Κρανοχωρίου.


Η υλοποίηση των εργασιών γίνεται πρωταρχικά για λόγους υγειονομικούς, αλλά και με στόχο την υπεράσπιση του χαρακτήρα του χώρου, την περιβαλλοντική φυσιογνωμία του και την ακίνδυνη μελλοντικά διέλευση των πολιτών.


Με πρωτοβουλία του Προέδρου Βαγγέλη Νικολόπουλου, οι εργασίες λαμβάνουν χώρα σε διάφορα σημεία, του οδικού επαρχιακού δικτύου και περιλαμβάνουν τον καθαρισμό της παρόδιας βλάστησης, την κοπή των δέντρων και των κλαδιών που εμποδίζουν την ορατότητα και την ασφαλή διέλευση των οχημάτων, καθώς και καθαρισμό των πρανών από καταπτώσεις.


Παράλληλα οι εργασίες θα περιλαμβάνουν και το κούρεμα πρασίνου στα πάρκα και σε άλλους κοινόχρηστους χώρους σε Πτελέα και Κρανοχώρι.
Η Τοπική Κοινότητα Πτελέας/Κρανοχωρίου ευχαριστεί τον Δήμο Νεστορίου για την για την παροχή α' υλών, όπως επίσης και τον συγχωριανό της κ. Ζιώγα Νικόλαο (Πρόεδρο Αστικών Κτελ Καστοριάς) που προσφέρθηκε εθελοντικά να παραχωρήσει το μηχάνημα κοπής χόρτων.







Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ