"

Συνάντηση Κασαπίδη με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη ΒορίδηΔράσεις και έργα του προγράμματος αγροτικής ανάπτυξης, για την περίοδο μετάβασης στη μεταλιγνιτική εποχή

της Δυτικής Μακεδονίας, συζητήσαμε διεξοδικά στην Αθήνα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη.
Η διαφοροποίηση της παραγωγικής βάσης και η καθετοποίηση της παραγωγής με στοχευμένες και αιτιολογημένες πολιτικές που θα καλύπτουν όλο το φάσμα της αγροτικής οικονομίας στην Περιφέρεια μας και οι αντίστοιχες συνέργειες με άλλους τομείς, θα συνθέτουν την τελική φιλόδοξη και απολύτως ρεαλιστική πρόταση.
Βασικός στόχος η δημιουργία ισχυρής και αυθεντικής ταυτότητας αγροδιατροφικών προϊόντων Δυτικής Μακεδονίας τόσο στην αγορά της Ελλάδας όσο και της Ευρώπης.
Επαγόμενο αποτέλεσμα της μεταποίησης των αγροτικών πρώτων υλών στον τόπο μας, σε τελικά επώνυμα, πιστοποιημένα, "πράσινα", καινοτόμα και μοναδικά αγροδιατροφικά προϊόντα με ταυτότητα προέλευσης και Ελληνικού γεννετικού υλικού, υψηλής βιολογικής και φαρμακευτικής αξίας!
Στη διαβούλευση που ήδη ξεκίνησε και είναι σε εξέλιξη με την τοπική κοινωνία, θα συμμετέχει και ο ίδιος ο υπουργός κατά την επικείμενη επίσκεψη του στη Δυτική Μακεδονία στις αρχές Ιουνίου.
 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ