"


Αεροπορική εταιρεία ιδρύει ο Ιβάν Σαββίδης!

Σε διαδικασία ίδρυσης αεροπορικής εταιρείας βρίσκεται ο Όμιλος του γνωστού επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι διαδικασίες για την έκδοση της απαραίτητης άδειας από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας είναι σε προχωρημένο στάδιο καθώς έχουν ολοκληρωθεί οι σχετικοί έλεγχοι

Η εταιρεία θα ονομάζεται North Wings, θα έχει έδρα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και προς το παρόν διαθέτει ένα ελικόπτερο το οποίο χρησιμοποιεί στις μετακινήσεις του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σε περίπτωση που τελικά ο Ιβάν Σαββίδης προχωρήσει σε επέκταση των ξενοδοχειακών του επιχειρήσεων στη Χαλκιδική (εξαγορά Πόρτο Καρράς, επένδυση στο Παλιούρι) η ενοικίαση ελικοπτέρων για μετακινήσεις πλούσιων τουριστών είναι μια υπηρεσία που χρειάζεται αλλά δεν υπάρχει στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να αναζητούνται ελικόπτερα στην Αθήνα με πολλαπλάσιο κόστος.

Στο μεταξύ οι πληροφορίες αναφέρουν πως η εξαγορά του Πόρτο Καρράς για το οποίο ενδιαφέρεται ο Ιβάν Σαββίδης, κόλλησε χωρίς αυτό να σημαίνει πως ματαιώθηκε. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Καθημερινή” η εταιρεία του κ. Σαββίδη προφέρει τίμημα πολύ χαμηλότερο από αυτό που προσδοκά ο κ. Στέγκος, ιδιοκτήτης του Πόρτο Καρράς.

Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν, ωστόσο η τραγική εποχή που βιώνουμε με την κατάρρευση του παγκόσμιου τουρισμού, έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα, νέες αξίες, νέες πρακτικές και διαφορετικές προοπτικές.

Πάντως το Πόρτο Καρράς δεν είναι το μοναδικό ξενοδοχειακό συγκρότημα που ενδιαφέρεται να αγοράσει το αφεντικό του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σε προχωρημένο στάδιο οι διαπραγματεύσεις για την εξαγορά πεντάστερου ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. Σχεδόν είχε τελειώσει η δουλειά αλλά η άφιξη του κορωνοϊού άλλαξε άρδην τα πράγματα.


Omorfa Taxidia



Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ