"


Καλό μήνα εν αναμονή απόφασης της ΕΠΟ για την ανάδειξη πρωταθλητών



Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η είδηση ΕΚΤΑΚΤΟ - ΕΠΟ : Με κλήρωση οι πρωταθλητές στα πρωταθλήματα των ΕΠΣ, της Γ’ Εθνικής και Γυναικών – Θετική η ΕΠΣ Καστοριάς δεν ήταν πραγματική αλλά πρωταπριλιάτικο αστείο.



Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ακολουθήσαμε το έθιμο της πρωταπριλιάς και συντάξαμε την παραπάνω είδηση, λόγω της σημερινής ημέρας.

Οι περισσότεροι από εσάς αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για πρωταπριλιάτικη φάρσα, όμως υπήρξαν και κάποιοι που όπως ήταν λογικό έπεσαν στην παγίδα! Για τους παρατηρητικούς υπήρχαν τα "σημάδια" που μαρτυρούσαν ουσιαστικά ότι η είδηση ήταν ψεύτικη.

Ελπίζουμε να κατανοήσετε το πνεύμα του πρωταπριλιάτικου αστείου. Είθισται άλλωστε να κάνουμε κάθε χρόνο τέτοιου είδους φάρσες. Προκαταβολικά θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη σε όσους παρασύρθηκαν από το σημερινό μας αστείο. Δεν πρέπει όμως να παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι το επιτυχημένο ψέμα είναι αυτό που στο τέλος θα πιστέψεις. Γι΄ αυτό πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί κυρίως τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου, διότι δυστυχώς είναι πάρα πολλές οι ψευδείς ειδήσεις που κατακλύζουν καθημερινά το διαδίκτυο σε μέρες πλην της πρωταπριλιάς, γεγονός που πρέπει να μας προβληματίσει όλους.

Ευχόμαστε σε όλες και όλους σας, καλό μήνα με υγεία.




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ