"


ROMA PIZZA Καστοριάς - Κοινωνική προσφορά στην αστυνομία Καστοριάς - ΦΩΤΟ

Δίπλα στην αστυνομία Καστοριάς η ROMA PIZZA και ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΤΣΑΡΣί

Συνεχίζοντας τον κύκλο της κοινωνικής προσφοράς ο κ. Σωκράτης Πέλκας ιδιοκτήτης του καταστήματος ROMA PIZZA στην Καστοριά και με τη συνδρομή του Πολιτιστικού Σύλλογου ΤΣΑΡΣί σήμερα, Δευτέρα 27 Απριλίου 2020, σειρά είχε η αστυνομία Καστοριάς και όλο το προσωπικό του αστυνομικού μεγάρου προσφέροντας πίτσες για όλα τα τμήματα.

"στεκόμαστε στο πλευρό, όλων αυτών, που όλο αυτό το διάστημα δίνουν τη μάχη ώστε να μας κρατάνε υγιής και ασφαλείς, δεν είναι άλλοι από τους γιατρούς, τους νοσηλευτές αλλά και την αστυνομία μας η οποία εκτός που έχει επωμιστεί μεγάλο μέρος της τάξης για τον κορονοιό, παράλληλα μας κρατάει ασφαλείς. Έτσι σήμερα Δευτέρα 27 Απριλίου η δράση μας ήταν μία συμβολική πράξη προς την αστυνομία Καστοριάς, και συνεχίζουμε. Ευχαριστώ το σύλλογο Τσαρσί που συμβάλει σε αυτή την προσπάθεια", δήλωσε ο κ. Σωκράτης Πέλκας.

Ενώ εκ μέρους του Πολιτιστικού συλλόγου Τσαρσί ο κ. Δαμιανός Κουσουρής μας είπε:
"ο σύλλογος ΤΣΑΡΣί στέκεται έμπρακτα δίπλα σε όλους αυτούς που εδώ και ενάμιση μήνα δίνουν τη δική τους μάχη απέναντι στην πανδημία, ένα ευχαριστώ είναι λίγο για την αυτοθυσία όλων των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης. Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, όπως και σε κάθε πρόκληση που βρίσκετε μπροστά μας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΤΣΑΡΣί μεταξύ άλλων σημαντικών πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει, συμμετέχει και στηρίζει την κίνηση του καταστήματος ROMA PIZZA Καστοριάς και του ιδιοκτήτη του κ. Σωκράτη Πέλκα διανέμοντας τα προϊόντα που προσφέρει ως μία ένδειξη εμπιστοσύνης. Θα πρέπει να συμβάλουμε όλοι δυναμικά ώστε να είμαστε δίπλα στην κοινωνία με αίσθημα αλληλεγγύης και φροντίδας, με σκοπό να ενισχύσουμε τη μεγαλειώδη προσπάθεια των φορέων.
Με αισιοδοξία και υπευθυνότητα θέλουμε να είμαστε μέρος της λύσης, αλλά και την επόμενης ημέρας.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ