"


Κορονoϊός – Tο μήνυμα του Στάθη Αναστασιάδη από τον Καναδά: (video)

Η επικαιρότητα τρέχει και το sentranews.gr σας ενημερώνει με έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση

Τo κανάλι sentranews συνεχίζει την προσπάθειά αναζήτησης Καστοριανών, που βρίσκονται σε διάφορες περιοχές του κόσμου, προκειμένου να μας μεταφέρουν και να μας περιγράψουν την κατάσταση που επικρατεί στις περιοχές όπου ζούνε, σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού.

Σήμερα το κανάλι του sentranews θα ταξιδέψει στον Καναδά και συγκεκριμένα στην πόλη Woodstock των 40,000 κατοίκων, όπου και θα συνομιλήσουμε με τον Καστοριανό Στάθη Αναστασιάδη, η οποίος κατοικεί και εργάζεται εκεί τα τελευταία πέντε χρόνια.
Η χώρα του Καναδά με πληθυσμό πάνω από 35 εκ., είναι η δεύτερη πιο μεγάλη χώρα του κόσμου και η πλέον αραιοκατοικημένη.

Ο Στάθης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Καστοριά και πριν πέντε χρόνια μετανάστευσε για ένα καλύτερο αύριο στον Καναδά, όπου και εργάζεται ως μηχανολόγος μηχανικός σε μία εταιρία.
Έφυγε από εδώ το 2015 ενώ δύο χρόνια αργότερα, πήρε και την οικογένειά του, όπου πλέον κατοικεί μόνιμα.

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ SENTRA NEWS ΣΤΟ YOUTUBE ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ

Ο Στάθης Αναστασιάδης μίλησε για την κουλτούρα και την νοοτροπία των κατοίκων του Καναδά, επισημαίνοντας ότι είναι ένας λαός εργατικός, φιλόξενος με ελάχιστα ποσοστά ανεργίας και προσφέρεται για εργασία.
Αναφέρθηκε για την κατάσταση με την πανδημία που επικρατεί στον Καναδά και έκανε λόγο και για τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στην χώρα αλλά και τις αποφάσεις της κυβέρνησης για την ενίσχυση των επιχειρήσεων και των εργαζομένων που έχουν πληγεί από τον κορονοϊό, για τα οποία όπως τόνισε είναι ιδιαίτερα πλουσιοπάροχα, μιας και ο Καναδάς φημίζεται για την κοινωνικότητα που έχει ως κράτος.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ SENTRANEWS ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ

Επίσης, όπως δήλωσε ενημερώνεται καθημερινά για την κατάσταση και τις εξελίξεις που συμβαίνουν στην πατρίδα του την Καστοριά, μια πόλη στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην οποία βρίσκονται οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι του.
Μια Καστοριά που έχει πληγεί πάρα πολύ από την πανδημία και βρίσκεται κάτω από αυστηρά περιοριστικά μέτρα σε σχέση με άλλες πόλεις της Ελλάδος, εκφράζοντας έντονα την ανησυχία και την αγωνία του, για τις διαστάσεις που έχει πάρει η πανδημία του ιού στην περιοχή, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Κάθε μέρα και σε άλλη χώρα... σας ταξιδεύει το sentranews.gr
Tις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλες συνεντεύξεις με Καστοριανούς που βρίσκονται σε διάφορες περιοχές του κόσμου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΙΣ 14:00




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ