"


Κορονοϊός : Μαρινάκης- Φράγκου δωρεά στο ΕΣΥ 1,5 εκατ. ευρώ


Η δωρεά του Βαγγέλη Μαρινάκη και της Αγγελικής Φράγκου ξεπερνά συνολικά το ποσό των 1.500.000 ευρώ


Η δωρεά των επιχειρηματιών Βαγγέλη Μαρινάκη και της *Αγγελικής Φράγκου αγγίζει συνολικό ύψος άνω του 1.500.000 ευρώ και περιλαμβάνει την αγορά πλήρους εξοπλισμού των 12 κλινών ΜΕΘ (ειδικά κρεβάτια ΜΕΘ, σταθερούς αναπνευστήρες υψηλής τεχνολογίας, ειδικά μόνιτορς, αντλίες, απινιδωτές κτλ.), για την επέκταση της υπάσχουσας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας.

Επίσης την κάλυψη των εξόδων για όλες τις οικοδομικές εργασίες και χωροταξικές μετατροπές που απαιτούνται, τα έξοδα για όλες τις ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, το κόστος του συνόλου του υγειονομικού και νοσηλευτικού εξοπλισμού που απαιτείται, καθώς και ο,οτιδήποτε άλλο προκύψει στα πλαίσια της επέκτασης της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας.

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ευχαριστεί τον κύριο Ευάγγελο Μαρινάκη, την κυρία Αγγελική Φράγκου και την ΙΟΝ Α.Ε., για τη σημαντική συμβολή τους στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, για την αντιμετώπιση της μεγάλης κρίσης Δημόσιας Υγείας που βιώνουμε στη χώρα.

*Η Αγγελική Φράγκου είναι Ελληνίδα εφοπλίστρια. Είναι πρόεδρος, διευθύνων σύμβουλος και διευθύντρια της Navios Maritime Holdings, της Navios Maritime Partners L.P., της Navios Tankers Management Inc. και της Navios Maritime Acquisition Corporation.
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ