"


Λήξη της καραντίνας και ευχαριστίες στην Μεσοποταμία ανακοίνωσε ο Ν. Χαρδαλιάς



Τη λήξη της καραντίνας στην ΔΕ Μεσοποταμίας Καστοριάς ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.




Η απόφαση καραντίνα είχε παραταθεί -προληπτικά- μέχρι αύριο Παρασκευή 24/4, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες δεν υπάρχουν νέα κρούσματα στην περιοχή.
Αργά η γρήγορα θα βρεθώ στην περιοχή και θα σφίξω το χέρι στους κατοίκους, είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός, ευχαριστώντας τους για την υπομονή τους.

Δημόσια Συγχαρητήρια Χαρδαλιά 
στο Δήμο Καστοριάς και στους κατοίκους 
για την υπομονή και τη συνεργασία

Ολοκληρώνεται αύριο το πρωί η Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης στη Δημοτική Ενότητα Μεσοποταμίας και διά στόματος Χαρδαλιά, ο οποίος ευχαρίστησε δημόσια τόσο τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Καστοριάς, όσο και τους κατοίκους για την υπομονή και τη συνεργασία τους.

Αντιμέτωποι με μία πρωτόγνωρη κατάσταση για τα σύγχρονα δεδομένα, συμπεριφέρθηκαν με υποδειγματικό τρόπο.

Γιάννης Κορεντσίδης : 

"Ακούσαμε πριν από λίγο τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκο Χαρδαλιά να ανακοινώνει την παύση των περιοριστικών μέτρων για τη Δημοτική Ενότητα Μεσοποταμίας. Ένα πρώτο χαρμόσυνο και αισιόδοξο μήνυμα για την περιοχή μας, έπειτα απ’ όλα αυτά που βιώσαμε τις τελευταίες εβδομάδες, αντιμέτωποι σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση για τα σύγχρονα δεδομένα.

Βλέπουμε ότι τα περιοριστικά μέτρα, μπορεί να ήταν κάπως αυστηρά, αλλά “δούλεψαν” κι έφεραν αποτέλεσμα. Σε αυτό συνέβαλλε η υπομονή, η συνεργασία και η υπευθυνότητα που έδειξαν στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι δημότες και οι κάτοικοι της περιοχής. Ζητώντας συγνώμη και κατανόηση για τις όποιες αντιξοότητες αντιμετώπισαν, τους ευχαριστώ θερμά μέσα από την καρδιά μου.

Οι μεγάλες προκλήσεις είναι μπροστά μας. Ακολουθώντας τις αποφάσεις των αρμοδίων επιστημονικών φορέων και των επίσημων οργάνων της πολιτείας θα προχωρήσουμε στη σταδιακή αλλά πολύ προσεκτική επιστροφή στην κανονικότητα.

Για να το πετύχουμε αυτό θα χρειαστεί χρόνος και διατήρηση στο ακέραιο της ατομικής και κοινωνικής ευθύνης. Με λίγη περισσότερη προσπάθεια και υπομονή θα τα καταφέρουμε. Αυτόν τον αγώνα τον δίνουμε όλοι μαζί".







Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ