"


Κορονoϊός : Το μήνυμα του Κώστα Κολοκύθα από την Κύπρο

Η επικαιρότητα τρέχει και το sentranews.gr σας ενημερώνει με έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση

Τo κανάλι sentranews συνεχίζει την προσπάθειά αναζήτησης Καστοριανών, που βρίσκονται σε διάφορες περιοχές του κόσμου, προκειμένου να μας μεταφέρουν και να μας περιγράψουν την κατάσταση που επικρατεί στις περιοχές όπου ζούνε, σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού.

Σήμερα το κανάλι sentranews θα πάει στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Λεμεσό όπου και θα συνομιλήσουμε με τον Καστοριανό Κώστα Κολοκύθα, η οποίος κατοικεί και εργάζεται εκεί τα τελευταία δέκα χρόνια.

Ο Κώστας γεννήθηκε και  μεγάλωσε στην Καστοριά, κατάγεται από την Κρανιώνα, και ήταν και αυτός - όπως πολλοί άλλοι - από τα "θύματα" της ανεργίας και το 2010 έφυγε στην Κύπρο για αναζήτηση εργασίας. Σήμερα είναι μόνιμος κάτοικος και εργάζεται στην Λεμεσό των 250,000 κατοίκων, έχοντας μάλιστα κάνει και οικογένεια.

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ SENTRA NEWS ΣΤΟ YOUTUBE ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ

Αναφέρθηκε για την κατάσταση με την πανδημία που επικρατεί στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην πόλη της Λεμεσού όπου κατοικεί, τονίζοντας ότι η κατάσταση εκεί είναι σχετικά ελεγχόμενη, μιας και η κυβέρνηση από νωρίς πήρε περιοριστικά μέτρα, τα οποία απέδωσαν, ενώ αναφέρθηκε, και στις αποφάσεις της κυβέρνησης για την ενίσχυση επιχειρήσεων αλλά και των εργαζομένων που έχουν πληγεί από τον κορονοϊό, για τα οποία όπως τόνισε είναι ικανοποιητικά.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ SENTRANEWS ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ

Ωστόσο, το μυαλό του και αγωνία του είναι στην πατρίδα του την Καστοριά, στους γονείς της, στους συγγενείς της, στους φίλους του, η οποία έχει πληγεί πάρα πολύ από την πανδημία και βρίσκεται εδώ και μέρες  κάτω από αυστηρά περιοριστικά μέτρα σε σχέση με άλλες πόλεις της Ελλάδος, όπως και η καραντίνα στην περιοχή της Μεσοποταμίας, εκφράζοντας έντονα την ανησυχία και την αγωνία του, για τις διαστάσεις που έχει πάρει η επικίνδυνη αυτή ασθένεια στην περιοχή, στέλνοντας το δικό του μήνυμα συμπαράστασης.

Κάθε μέρα και σε άλλη χώρα... σας ταξιδεύει το sentranews.gr

Tις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλες συνεντεύξεις με Καστοριανούς που βρίσκονται σε διάφορες περιοχές του κόσμου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΙΣ 14:30




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ