"

Δωρεά ενός μηχανήματος-συστήματος απολύμανσης αέρα στο Γενικό Νοσοκομείο ΚαστοριάςΣτις δύσκολες που περνάει ο τόπος μας, η Παγκόσμια Ομοσπονδίας Γούνας, η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας

μαζί με τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς, τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Σιάτιστας, τον Σύνδεσμο Ελλήνων Γουνοποιών και τις  γουνοποιητικές επιχειρήσεις/επιχειρηματίες Manakas-Gravas Furs, Manzari Group S.A.,  Αλέξανδρο Παπαγεωργίου (Γερμανία),  Αφοί Παπαγεωργίου,  Αφοί Ν. Γκλιάγια, Κωνσταντίνο Παπανικολάου και Βασίλειο Μαντζάρη προέβησαν στη δωρεά  ενός μηχανήματος-συστήματος απολύμανσης αέρα σε νανοκλίμακα, Genanosystem 350 στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς.


Το Genanosystem 350 με εναέριο καθαρισμό σε ΝΑΝΟ – κλίμακα ελέγχει τις λοιμώξεις από αερόβιους μικροοργανισμούς όπως μικρόβια, μικροσωματίδια (ultrafineparticles), πτητικές οργανικές ενώσεις που εκθέτουν κίνδυνους για την υγεία μας, μετακινούμενο ιδανικό για χώρους επειγόντων περιστατικών και θαλάμους ασθενών.

«Στο κάλεσμά μας ανταποκρίθηκε άμεσα ο Σιατιστινός ευεργέτης Κωνσταντίνος Παπανικολάου, τον οποίο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τη συνεχόμενη προσφορά του. Ελπίζουμε να ανταποκριθούν και άλλοι συνάδελφοι από Σιάτιστα και Καστοριά σε όλη αυτή την προσπάθεια. Με όποιον τρόπο μπορούμε συμπαραστεκόμαστε στον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς. Είναι οι αφανείς ήρωες της καθημερινότητας μας, οι οποίοι κρατούν δυνατά στα χέρια τους τη δημόσια υγεία. Για όλους αυτούς τους λόγους,   οι δράσεις μας  θα συνεχιστούν», ήταν τα λόγια του Προέδρου της Ε.Ο.Γ. Δημήτριου Κοσμίδη. 

Παρακαλούνται οι επιχειρηματίες γουνοποιοί και τα πρωτοβάθμια όργανα, που θέλουν να συμβάλλουν στις δράσεις  ενίσχυσης του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο της  Ε.Ο.Γ. 24670 22171 ή στο email helfurfe@otenet.gr.

 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ