"


Η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ δωρίζει μηχανήματα στο νοσοκομείο Καστοριάς

Στο νοσοκομείο της Καστοριάς που έχει αντιμετωπίσει ίσως τα περισσότερα προβλήματα στην περιφέρεια εξαιτίας του κορονοϊού έκανε δωρεά μηχανημάτων η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, είχε σήμερα (13.04.2020) τηλεδιάσκεψη με τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ, την γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη και την βουλευτή Καστοριάς, Ολυμπία Τελιγιορίδου.


Κατά την τηλεδιάσκεψη, ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώθηκε για την κατάσταση της πανδημίας στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, όπου έχουν εντοπιστεί εκτεταμένα κρούσματα κορονοϊού.


Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ για την απόφαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, λαμβάνοντας υπόψη τις σημαντικές ελλείψεις που εντοπίζονται στο νοσοκομείο Καστοριάς και την πίεση που δέχεται από κρούσματα και μετά από συνεννόηση με την τεχνική υπηρεσία του νοσοκομείου και τον διοικητή του, να προχωρήσει στη συμβολική αλλά και ουσιαστική δωρεά:



  1. Ενός κλίβανου αποστείρωσης ατμού 400lt 
  2. Ενός φορητού ακτινολογικού μηχανήματος

Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου ότι θα ακολουθήσουν και άλλες στοχευμένες πρωτοβουλίες της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για την ενίσχυση νοσοκομείων και την κάλυψη ελλείψεων.


newsit.gr




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ