"

Μικροσκοπικό αυτοκίνητο κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ το μήνα και δεν χρειάζεται ούτε δίπλωμα οδήγησης
Μπορείς να οδηγήσεις αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα οδήγησης; Κι όμως, μπορείς.

Πρόκειται για το Citroen Ami. Είναι ένα μικρό διθέσιο αυτοκίνητο, το οποίο ανήκει στη γαλλική εταιρία. Μάλιστα, δικαίωμα για να το οδηγήσουν έχουν όλα τα άτομα, τα οποία έχουν περάσει τα 16 χρόνια τους. Φυσικά, αυτό ισχύει σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, πλην της Γαλλίας. Επειδή, στη Γαλλία το κατώτατο επιτρεπτό ηλικιακό όριο είναι από τα 14 έτη και πάνω.

Αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα οδήγησης: Περισσότερες πληροφορίες από τη γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία για το Citroen Ami

Το δημιούργημα της Citroen έχει μπαταρία των 5.5 kWh. Ο συγκεκριμένος τύπος αυτοκινήτου μπορεί να προσφέρει έως και 70 χιλιόμετρα αυτονομίας. Φυσικά, αυτό ισχύει για μία μόνο φόρτιση. Από εκεί και πέρα, η διάρκεια της φόρτισης είναι έως και 3 ώρες από απλή πρίζα σπιτιού 220v. Όσον αφορά, την τελική ταχύτητα του Citroen Ami είναι 45 km/h.

Μάλιστα, το Citroen Ami είναι αρκετά φθηνό, καθώς η εταιρεία προσφέρει επιλογή μίσθωσης δύο ετών με 20 ευρώ το μήνα και προκαταβολή 2.644 ευρώ, ενώ όσοι θέλουν να το αγοράσουν θα πρέπει να καταβάλουν 6.000 ευρώ. Το άνοιγμα των παραγγελιών θα ξεκινήσει στις 30 Μαρτίου στη Γαλλία και λίγους μήνες αργότερα σε Ισπανία, Ιταλία, Βέλγιο, Πορτογαλία και Γερμανία.

Αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα οδήγησης: Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο από το νέο Citroen Ami


 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ