"


Πέτσας: Στις 27 Απριλίου ανοίγουν υποθηκοφυλακεία, δικαστήρια

Από τη δικαιοσύνη, συμβολικά, θα ξεκινήσει η σταδιακή μετάβαση στην κανονικότητα, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, που ανακοίνωσε ποια δικαστήρια θα ανοίξουν πρώτα.

Από τις 27 Απριλίου θα ανοίξουν τα Υποθηκοφυλακεία, έμμισθα και άμισθα, γνωστοποίησε ο κ. Πέτσας, ενώ την ίδια ημερομηνία ανοίγουν τα Ειρηνοδικεία και τα Πρωτοδικεία για συγκεκριμένες διαδικασίες, όπως για παράδειγμα, εκείνες των «συναινετικών προσημειώσεων».

Για την ελαχιστοποίηση των όποιων φαινομένων συνωστισμού η διαδικασία των «συναινετικών προσημειώσεων» θα γίνεται μέσω των Γραμματειών, χωρίς τη συμμετοχή των διαδίκων, σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Στέλιος Πέτσας στη σημερινή ενημέρωση εξήγησε ότι η επιστροφή στην κανονικότητα θα είναι «μακρόσυρτη και στοχευμένη», ενώ δήλωσε πως η αρχή θα γίνει με τις ομάδες πληθυσμού οι οποίες- στατιστικά- διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο για σοβαρές επιπλοκές από την Covid-19, τη νόσο που προκαλεί ο κορωνοϊός. Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι έως τις 27 Απριλίου θα πρέπει να «επιμείνουμε» στα μέτρα.

lifo.gr




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ