"

Πέντε νέα κρούσματα στην Καστοριά. Συνολικά 44 – Δηλώσεις Σαββόπουλου στον ΣΚΑΪΤο Νοσοκομείο τις τελευταίες ημέρες δέχεται 7-8 νέους ασθενείς καθημερινά. Ευτυχώς το τελευταίο 24ωρο δεν είχαμε καμία νέα εισαγωγήΣε δηλώσεις του Αντιπριφερειάρχη Δ. Σαββόπουλου για την σύσκεψη με το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και τα νέα κρούσματα στο κεντικό δελτίο του ΣΚΑΪ, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι με 5 νέα σημερινά επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Καστοριά, ο συνολικός αριθμός έχει φτάσει συνολικά τα 44.

Στη σύσκεψη με το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που επισκέφθηκε την πόλης, στην οποία παραβρέθηκε και ο περιφερειάρχης Γ. Κασαπίδης, ζητήθηκε να ενισχυθεί το Νοσοκομείο και να δοθεί προτεραιότητα στα τεστ.
Το Νοσοκομείο τις τελευταίες ημέρες δέχεται 7-8 νέους ασθενείς καθημερινά. Ευτυχώς το τελευταίο 24ωρο δεν είχαμε καμία νέα εισαγωγή.

Υπάρχει μεγάλη διασπορά κρουσμάτων. Κρούσματα εμφανίζονται και από την πόλη και από τα χωριά, κάθε μέρα εμφανίζεται και από νέα περιοχή.

Στην αυριανή σύσκεψη του περιφερειακού συμβουλίου που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη, θα λάβουν μέρος και οι τρεις δήμαρχοι του νομού και θα ζητηθεί να υπάρχουν ειδικά έκτακτα μέτρα για τις περιοχές που παρουσιάζουν μεγαλύτερη  αύξηση κρουσμάτων, τα οποία θα παρθούν σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές.

 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ