"


Κορονoϊός : Μήνυμα του Καστοριανού φοιτητή Βαγγέλη Παπαστεφάνου από την Πάντοβα της Ιταλίας : "Καστοριανοί μείνετε στα σπίτια σας πριν είναι αργά" (VIDEO+FOTO)


Η επικαιρότητα τρέχει και το sentranews.gr σας ενημερώνει με έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση

Aποκλειστική συνέντευξη έδωσε στο sentranews.gr και στην εφημερίδα ΣΕΝΤΡΑ Καστοριάς, o 24χρονος Καστοριανός φοιτητής Βαγγέλης Παπαστεφάνου από την Πάντοβα της Ιταλίας, σχετικά με τις πρωτόγνωρες και δραματικές στιγμές που βιώνει σχεδόν ένα μήνα, μαζί με τους γονείς και τα αδέρφια του.

Ο Βαγγέλης που διανύει τον 4ο χρόνο σπουδών στο Πανεπιστήμιο της περιοχής  ως Μηχανολόγος-Μηχανικός, περιέγραψε τα δραματικά γεγονότα από τον θανατηφόρο ιό που συμβαίνουν στην Ιταλία, καθώς καθημερινά μετράει εκατοντάδες νεκρούς και χιλιάδες κρούσματα.

Η πόλη Πάντοβα των 220.000 κατοίκων στην οποία κατοικεί μόνιμα, απέχει μόλις 2 ώρες από το Μπέργκαμο, την περιοχή δηλαδή που έχει δεχθεί  το ισχυρότερο πλήγμα από την πανδημία του κορονοϊού, εκφράζοντας έντονα την ανησυχία του για τις εκρηκτικές διαστάσεις που έχει πάρει.

Επίσης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και για τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στην Ιταλία, τις περιοχές που τέθηκαν σε καραντίνα, τα μαθήματα των σπουδών που πραγματοποιούνται με ηλεκτρονική πλατφόρμα κ.α.

"Καστοριανοί μείνετε στα σπίτια σας πριν να είναι αργά"

Ωστόσο, το μυαλό του είναι και στην πατρίδα του την Καστοριά, όπου μιλάει καθημερινά με φίλους και συγγενείς, εκφράζοντας έντονα την ανησυχία του, για τον μεγάλο αριθμό κρουσμάτων που έχει σημειώσει ο νομός, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους τους Καστοριανούς, αλλά και γενικότερα τους Έλληνες, τονίζοντας ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και θα πρέπει να παραδειγματιστούν από όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ιταλία, πριν είναι αργά.
"Κάνω έκκληση προς όλους τους συμπατριώτες μου, να μείνουν στα σπίτια τους, να μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις και να τηρούν αυστηρά  τα μέτρα προστασίας από τον κορονoϊό", κατέληξε.

Δείτε το αποκλειστικό VIDEO







Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ