"


Για καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας προσανατολίζεται η κυβέρνηση


Για απαγόρευση της κυκλοφορίας στα πρότυπα της Ιταλίας


Για απαγόρευση της κυκλοφορίας στα πρότυπα της Ιταλίας, προσανατολίζεται η κυβέρνηση σε μια κορύφωση των έκτακτων μέτρων για τον δραστικό περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Διασταυρωμένες πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν ότι οι επόμενες 48 ώρες είναι καθοριστικές για να παρθεί μια τέτοια απόφαση. Περιμένουν τα νέα στοιχεία με την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας και αν φανεί αυξητική τάση, που είναι το πιο πιθανό, θα είναι δεδομένη η απόφαση να σταματήσει κάθε μετακίνηση στο εσωτερικό της χώρας.

Με βάση το νόμο αν  απαγορευτούν συνολικά οι μετακινήσεις των πολιτών οι μόνοι που θα εξαιρούνται θα είναι οι περιπτώσεις ατόμων που εργάζονται στον κρατικό μηχανισμό ή ενδεχομένως έχουν ειδική άδεια από κάποιον επίσημο κρατικό φορέα που να δικαιολογεί τις μετακινήσεις τους. Επίσης ελεύθερα θα μπορούν να κυκλοφορούν μόνο τα φορτηγά και τα οχήματα που μεταφέρουν τρόφιμα, φάρμακα και προϊόντα που είναι απαραίτητα για τον εφοδιασμό των μονάδων που θα είναι ανοικτές.

Θα επιτρέπονται κατ’ εξαίρεση οι μετακινήσεις ασθενών που πρέπει να μεταβούν σε διαγνωστικά ή ιατρικά κέντρα με την επίδειξη ιατρικής βεβαίωσης. Οι δυνάμεις της αστυνομίας θα περιπολούν επί 24ώρου βάσεως  και θα ελέγχουν εξονυχιστικά τους πολίτες.

otavoice.gr 



Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ