"


Fitness Nutrition : Μένουμε σπίτι - Προσέχουμε τον εαυτό μας


Είναι ευκαιρία τώρα είμαστε στο σπίτι να απολαύσουμε τα απλά πράγματα


Το κατάστημα Fitness Nutrition Βαγγέλης και Τάσος Στάμκος (συμπληρώματα διατροφής) τώρα που είναι επιτακτική η ανάγκη του #menoumespiti μας δίνει τις δικές του οδηγίες.

Μένουμε σπίτι - Προσέχουμε τον εαυτό μας
- Τώρα που περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι δεν ανοιγοκλείνουμε το ψυγείο, χωρίς λόγο
- Επιλέγουμε φρέσκα φρούτα και τα πλένουμε σχολαστικά πριν  την κατανάλωση
- Δεν σταματάμε να αθλούμαστε στο σπίτι. Επικοινωνήστε με τον γυμναστή σας για κάποιο πρόγραμμα στο σπίτι.
- Είναι ευκαιρία τώρα είμαστε στο σπίτι να απολαύσουμε τα απλά πράγματα. Καθίστε για πρωινό όλοι μαζί, συζητήστε και το κυριότερο απολαύστε πλέον το φαγητό σας. Μην βιάζεστε να σηκωθείτε από το τραπέζι.
- Μείνετε ενεργοί. Αλλάξτε την διαρρύθμιση του προσωπικού σας χώρου, ξεδιαλέξτε τα πράγματα του γραφείου σας. Καθαρίστε το μπαλκόνι σας και όσο το επιτρέπει ο καιρός απολαύστε τον καφέ σας εκεί.
- Προσέξτε τις διατροφικές σας συνήθειες. Μην αφεθείτε. Αν ακολουθείτε κάποιο πρόγραμμα διατροφής επικοινωνήστε με τον/την διαιτολόγο σας και ακολουθήστε τις οδηγίες που θα σας πει. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσετε την προσπάθειά σας.
- Επιλέξτε για το πρωινό σας πηγές βιταμίνης C, προβιοτικών και  φυτικών ινών(πχ φυσικό στημένο χυμό πορτοκάλι, 1 ποτήρια ξινόγαλα, ψωμί ολικής άλεσης, πρόβιο γιαούρτι)
- Εάν έχουν μειωθεί οι δραστηριότητές σας τότε πρέπει να μειώσετε και τις θερμίδες που καταναλώνετε.
- Μην  κάθεστε μπροστά στην τηλεόραση ή τον υπολογιστή σας με το φαγητό στα χέρια, είναι σίγουρο ότι θα φάτε πολύ περισσότερο από ότι χρειάζεστε.






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ