"


Α’ ΕΠΣ : Επανέναρξη πρωταθλήματος με το ντέρμπι Καλλιθέα-Βογατσικό να κλέβει την παράσταση (προϊστορίες)


Με την διεξαγωγή της 16ης αγωνιστικής ημέρας συνεχίζεται το Σάββατο το πρωτάθλημα της  Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς, όπου δεσπόζει το ντέρμπι της χρονιάς Μεγ. Αλέξανδρου Καλλιθέας – Ομόνοιας Βογατσικού. 


ΟΙ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΒΟΓΑΤΣΙΚΟ:  

Η προϊστορία των δύο ομάδων είναι ιδιαίτερα φτωχή, αφού από το 2016 μέχρι σήμερα σε αγώνα πρωταθλήματος η Καλλιθέα φιλοξένησε δύο φορές τις αρκούδες, όπου και στις δύο πήρε το τρίποντο.
Συνολικά (εντός-εκτός) οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 5 φορές με την Καλλιθέα να μετράει 4 νίκες και μία ισοπαλία (0-0 φέτος στον α’ γύρο)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ – ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ: 

Εξαιρετική παράδοση της Πολυκάρπης με 14 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες. Οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία 5 ματς, μετράνε μόλις 1 ισοπαλία (1-1 το 2018-19), ενώ η τελευταία φορά που απέδρασαν με το τρίποντο ήταν το 2011. (Στον α’ γύρο νίκη της Πολυκάρπης 1-2)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ – ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ :

 Θετική παράδοση έχει δημιουργήσει ο Παναργειακός, μετρώντας 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες σε 8 ματς. (Στον α’ γύρο νίκη του Παναργειακού 0-2)

ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ - ΝΤΑΗΛΑΚΗ :

 Ιστορικές ομάδες με πλούσια προϊστορία αφού θα αναμετρηθούν για 34η φορά. Η παράδοση είναι σχεδόν μοιρασμένη 12-11-10 με τους φιλοξενούμενους ωστόσο, να παραμένουν αήττητοι τα τελευταία έξι χρόνια. Από το 2011 ο Γράμμος αγνοεί τη νίκη εντός έδρας (Α' γύρος νίκη Νταηλάκη 2-0)

ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ:  

Μοιρασμένη προϊστορία μεταξύ δύο ιστορικών ομάδων με 6-6-5, που ωστόσο, αγνοούν την ισοπαλία από το 2012. (Α' γύρος νίκη Αμπελοκήπων 1-2)

ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ – ΑΕ ΒΙΤΣΙΟΥ  : 

Φτωχή και μοιρασμένη προϊστορία με 6 αναμετρήσεις, από τις οποίες απουσίαζε το ισόπαλο αποτέλεσμα - έχει από 3 νίκες η κάθε ομάδα – (Α’ γύρος νίκη Πενταβρύσου με 0-2

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ


ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ ΒΙΤΣΙ
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΚΑΣΤΩΡ
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΚΟΡΗΣΟΣ
ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΑ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟ
ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ         ΝΤΑΗΛΑΚΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ