"


Β' ΕΠΣ : 13άρι οι Ελπίδες Μεσ/μίας, 2-0 τους Ροσσονέρι



Αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής ημέρας, όπου οι πρωτοπόροι προχώρησαν με νίκες, ενώ τον πρώτο λόγο είχαν οι γηπεδούχοι.


Ασταμάτητες οι Ελπίδες Μεσοποταμίας επικράτησαν με το καθαρό σκορ 2-0 των Ροσσονέρι σημειώνοντας την 13η νίκη τους στο πρωτάθλημα.
Οι κιτρινόμαυροι εξακολουθούν να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος με 40 βαθμούς και με διαφορά 7 βαθμών από την 2η θέση, ενώ βρίσκονται μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου, μιας και στα εναπομείναντα δύο ματς (την τελευταία αγωνιστική έχουν ρεπό), χρειάζονται μόλις μία νίκη για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Στην 2η θέση διατηρήθηκε το Νεστόριο επικρατώντας με σκορ 1-0 της Φλατσάτας Οινόης, ενώ στις νικηφόρες εμφανίσεις επέστρεψαν τα Λακκώματα μετά την εκτός έδρας νίκη που πέτυχαν στην Λεύκη με σκορ 1-2, σημειώνοντας παράλληλα και την 10η νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Την ρεβάνς του α' γύρου (4-1), αλλά και το σκορ της ημέρας σημείωσε η Νέα Καστοριά, επικρατώντας με το επιβλητικό σκορ 5-0 του Κεραυνού Χιλιοδένδρου, επιστρέφοντας στα τρίποντα μετά από 7 αγωνιστικές.

Τέλος ρεπό είχε ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου.

15η αγωνιστική
ΛΕΥΚΗ-ΛΑΚΚΩΜΑΤΑ          1-2
ΝΕΣΤΟΡΙΟ-ΟΙΝΟΗ          1-0
ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΧΙΛΙΟΔΕΝΔΡΟ  5-0
ΕΛΠΙΔΕΣ Μ.-ΡΟΣΟΝΕΡΙ          2-0
ΡΕΠΟ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΕΛΠΙΔΕΣ Μ.         40
2.ΝΕΣΤΟΡΙΟ         33
3.ΛΑΚΚΩΜΑΤΑ 30
4.ΧΙΛΙΟΔΕΝΔΡΟ 19
5.ΡΟΣΟΝΕΡΙ         13
6.ΛΕΥΚΗ                 12
7.ΟΙΝΟΗ 12
8.ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ   9
9.ΚΩΣΤΑΡΑΖΙ   5

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΟΙΝΟΗ-ΛΕΥΚΗ
ΛΑΚΚΩΜΑΤΑ-ΚΩΣΤΑΡΑΖΙ
ΕΛΠΙΔΕΣ Μ.-ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΡΟΣΟΝΕΡΙ-ΝΕΣΤΟΡΙΟ
ΡΕΠΟ  ΧΙΛΙΟΔΕΝΔΡΟ




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ