"

 


 


Αναστολή λειτουργίας δομών του Δήμου Άργους Ορεστικού για δεκατέσσερις ημέρεςΣύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργού Υγείας, σας ενημερώνουμε ότι αναστέλλεται η εκπαιδευτική λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων

Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, καθώς όλων των δομών του Δήμου Άργους Ορεστικού (ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ, Βρεφικός Σταθμός, Παιδικοί Σταθμοί, Δημοτικό Ωδείο, Δημοτική Βιβλιοθήκη) για τις επόμενες 14 ημέρες.

Ο Δήμος Καστοριάς για το κλείσιμο των Σχολείων

Όπως έγινε ευρέως γνωστό, κατόπιν εισήγησης της Ειδικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Λοιμωξιολόγων, η Kυβέρνηση αποφάσισε την αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας, των εκπαιδευτικών δομών και ιδρυμάτων όλων των βαθμίδων, όλης της χώρας για τις επόμενες 14 ημέρες.

Ως εκ τούτου, ο Δήμος Καστοριάς θα εφαρμόσει άμεσα την απόφαση, τηρώντας πιστά και αυστηρά, όπως έκανε μέχρι σήμερα, όλες τις επίσημες οδηγίες των αρμοδίων υγειονομικών αρχών της χώρας.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Υπουργού Υγείας, “το έκτακτο αυτό μέτρο γίνεται για προληπτικούς λόγους με στόχο τη μείωση της διασποράς του ιού στην κοινότητα. Στο πλαίσιο αυτό, προβλέπεται άμεσα ειδική μέριμνα για τους εργαζόμενους γονείς των ανηλίκων μαθητών και μαθητριών”, ενώ για μία ακόμη φορά τονίζεται η αναγκαιότητα της ατομικής ευθύνης απ’ όλους και στη συγκεκριμένη περίπτωση οι γονείς να περιορίσουν τα παιδιά, καθώς το μέτρο αφορά στη μείωση της διασποράς της νόσου.
 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ