"

 


 


Γενικός Συντονιστής οργανωτικού Νέας Δημοκρατίας με πεδίο ευθύνης την Δυτ. Μακεδονία ο Στέργιος Αδάμ


Αναβαθμίζεται ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καστοριάς Στέργιος Αδάμ, μετά την τοποθέτησή του ως Γενικός Συντονιστής Οργανωτικού ΝΔ στην Δυτική Μακεδονία. 
"Ευχαριστώ τον Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και Αν. Γραμματέα Π.Ε.και Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Στέλιο Κονταδάκη Αποτελεί ύψιστη τιμή για εμένα η εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και η επιθυμία του να συνεχίσω την αγαστή συνεργασία μας, η οποία ξεκίνησε από το 2016 Από την θέση του πρόεδρου της ΝΟΔΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ με σημερινή του απόφαση να με τοποθετήσει στην θέση του Γενικού Συντονιστή οργανωτικού με πεδίο ευθύνης την ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Η απόφαση αυτή με οδηγεί στο να αποχωρήσω από την προεδρία της ΝΟΔΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και να ολοκληρώσω έτσι μια όμορφη διαδρομή που ξεκίνησε το 2016. Όταν αποφάσισα το 2016 να θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία της είχα ως στόχο να στελεχωθεί η οργάνωσή μας με νέα άτομα που δεν είχαν ασχοληθεί μέχρι εκείνη τη στιγμή με την πολιτική. Τη στιγμή αυτή ήρθε η ώρα να δώσουμε τη σκυτάλη στους νέους αυτούς ανθρώπους για να οδηγήσουν την οργάνωση στο μέλλον.

Ευχαριστώ τους συναγωνιστές, συνεργάτες και φίλους που στάθηκαν στο πλευρό μου όλο αυτό το διάστημα συμβάλλοντας και οι ίδιοι με τις δυνάμεις τους, ώστε η παράταξή μας να πετύχει σαρωτικές εκλογικές νίκες, τόσο στις Ευρωεκλογές, όσο και στις Εθνικές εκλογές, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να κρατά στα χέρια της τις τύχες της χώρα μας.

Για εμένα προσωπικά η ευθύνη είναι μεγάλη, ώστε το Κόμμα μας να παραμείνει η κυρίαρχη πολιτική δύναμη της χώρας, να παράγει διαρκώς έργο και να αλληλοεπιδρά με την κοινωνία, με Πρωθυπουργό τον Πρόεδρό μας", ανέφερε στο λογαριασμό του στο fb, ο Στέργιος Αδάμ.

Στο μεταξύ, εντός των ημερών τα μέλη του ΔΣ της ΝΟΔΕ, θα αποφασίσουν για τον νέο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Καστοριάς.
 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ