"


ΡΕΤΡΟ : Ο Υπερπρωταθλητής Παναργειακός το 1998 – Μπαράζ ανόδου 1-1 με Μελίτη Φλώρινας (VIDEO ολόκληρος ο αγώνας)


Δεύτερο συνεχόμενο μπαράζ ανόδου είχε δώσει ο Παναργειακός


Το είχε φαίνεται η μοίρα του Παναργειακού, όταν κατακτούσε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Καστοριάς, να χρειαζόταν επιπλέον να δίνει και αγώνες μπαράζ με πρωταθλητές άλλων Ενώσεων, προκειμένου να διεκδικήσει την άνοδό του στην Δ’ Εθνική.

Η αρχή είχε γίνει το 1987 δίνοντας αγώνες μπαράζ με Μακεδονικό Σιάτιστας και Ελασσόνα, για να ακολουθήσει το 1998 να δώσει αγώνες ανόδου μπαράζ με Νίκη Αξιού και Μελίτη Φλώρινας. Και τις δύο φορές κατάφερε να στεφθεί Υπερπρωταθλητής και να ανέλθει στην Δ’ Εθνική κατηγορία.

Την περίοδο 1998 ο Παναργειακός είχε εξαιρετική ομάδα και δια περιπάτου αναδείχθηκε πρωταθλητής σημειώνοντας μεγάλα ρεκόρ 30 νίκες σε ισάριθμα ματς και τέρματα 136 υπέρ-9 κατά. Πρώτη θέση με 90 βαθμούς και διαφορά 25 βαθμών από τον 2ο Γράμμο Μαυροχωρίου, πανηγύρισε τον τίτλο.

Ωστόσο, στη συνέχεια έδωσε δύο αγώνες μπαράζ με πρωταθλητές άλλων Ενώσεων σε ουδέτερο γήπεδο, όπου σύμφωνα με την προκήρυξη η πρώτη ομάδα της τελικής κατάταξης θα έπαιρνε το εισιτήριο ανόδου στην Δ’ Εθνική.

Και από την διαδικασία αυτή ο Παναργειακός παρέμεινε αήττητος με μία νίκη και μία ισοπαλία και εξασφάλισε για 3η φορά στην ιστορία του την άνοδο, επιστρέφοντας μετά από 5 χρόνια στα Εθνικά πρωταθλήματα, την οποία και συνδύασε με την 45χρονη ιστορία του!

H μοναδική ισοπαλία σε όλο το πρωτάθλημα
Στην 3η αγωνιστική των μπαράζ ο Παναργειακός αντιμετώπισε στο γήπεδο της Πτολεμαϊδας τον Μελιτέα Μελίτης, όπου και  αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1. Μάλιστα, η αποστολή της Μελίτης είχε φτάσει στο γήπεδο μόλις 15' λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα και είχε παραταχθεί με πολλές απουσίες, κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ 0-1 με γκολ του Ρώμα στο 60', ο οποίος στη συνέχεια αποβλήθηκε.
Ο Παναργειακός έχοντας αποκτήσει και αριθμητικό πλεονέκτημα και αφού είχε χάσει αρκετές ευκαιρίες, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 75' με γκολ του Ντούρου.

Η σύνθεση του Παναργειακού : Γεωργιάδης, Τσεμπερίδης, Ντέμκας, Παπαγιάννης, Μήλιος, Εμμανουηλίδης, Σαλτσογλίδης, Βασιλείου, Τζημαράκας, Μπίμα, Τσούκλης (Αναπληρωματικοί : Ντούρος, Τζήμας, Γούβρος, Στεργιόπουλος, Τσακιρίδης, Βελλίδης, Βλαχόπουλος).

Η σύνθεση της Μελίτης : Ταρτόρας, Κυριακόπουλος, Σοβισλής, Ρόμας Γ., Αποστολίδης, Ρόμας Κ., Ντιντίνης, Τσίτσης, Ρόμας Ι., Λαζαρίδης, Μαυρομματίδης (Αναπληρωματικοί : Νόϊκος, Ιωαννίδης, Κουτσιπέτρος, Παπαδόπουλος, Γιαβράμης).

Μάλιστα την επόμενη χρονιά, ο σκόρερ της Μελίτης Ρόμας Ι., είχε αποκτηθεί με μεταγραφή από τον Παναργειακό.




ΤΟ VIDEO με περιγραφή ολόκληρου του αγώνα μπαράζ της 3ης αγωνιστικής μεταξύ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ – ΜΕΛΙΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ που έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1.



ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ

1η αγωνιστική Παναργειακός – Νίκη Αξιού          3-0
2η αγωνιστική Νίκη Αξιού – Μελίτη                         5-2
3η αγωνιστική Παναργειακός – Μελίτη                 1-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ            4
2.ΝΙΚΗ ΑΞΙΟΥ                     3
3.ΜΕΛΙΤΗ                            1







Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ