"

 


 


Κολακευτικά σχόλια για τον διαιτητή Τζάμο στην ΚρήτηΤις καλύτερες εντυπώσεις έχει δώσει μέχρι σήμερα ο Καστοριανός διαιτητής Δήμος Τζάμος, σε αγώνες πρωταθλήματος στα γήπεδα της Κρήτης.

Ο Καστοριανός ρέφερι το τελευταίο διάστημα βρίσκεται με απόσπαση από την υπηρεσία του στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου και διευθύνει εκεί αγώνες τοπικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ηρακλείου, καθώς και Γ' Εθνικής του 8ου ομίλου.
Η παρουσία του Τζάμου στα γήπεδα του Ηρακλείου δεν πέρασε απαρατήρητη και από τα τοπικά ΜΜΕ, σχολιάζοντας θετικά, χαρακτηρίζοντάς τον "Διαιτητάρα με παράστημα". Δείτε το σχετικό σχόλιο σε τοπική εφημερίδα :
Αγώνα Play off Γ' Εθνικής στον όμιλο της Κρήτης σφυρίζει σήμερα ο Τζάμος

Ο Καστοριανός διαιτητής Δήμος Τζάμος ορίστηκε να διευθύνει το ματς της 1ης αγωνιστικής Play off  του 8ου ομίλου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μεταξύ των ομάδων Ο ΓΙΟΥΧΤΑΣ ΑΟ ΑΡΧΑΝΩΝ - ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αρχανών, ενώ βοηθοί θα είναι οι : Δασκαλομαρκάκης Γ. (Ρεθύμνου), Καλαβιανάκης Κ. (Ρεθύμνου) και Παρατηρητής ο Πνευματικάκης (Λασιθίου).
 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ