"


Αναβάλλεται λόγων Κορανοϊού και η δημοπρασία της SAGA FURS


Μετά την πρόσφατη απόφαση αναβολής της πρώτης δημοπρασίας από την Kopenhagen Fur, τον ίδιο δρόμο χάραξε και το δημοπρατήριο της Φινλανδίας της SAGA FURS,

όπου με ανακοίνωσή της αναβάλλει και αυτή την προγραμματισμένη δημοπρασία του Μαρτίου και την μεταφέρει για το διάστημα 1-7 Απριλίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Κάτω από τις παρούσες συγκυρίες η υγεία των πελατών και των εργαζομένων μας, αποτελούν κορυφαία προτεραιότητα στην Saga Furs. Συνεπώς, η Saga Furs αποφάσισε να αναβάλει την δημοπρασία Μαρτίου. Η δημοπρασία Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί από 1 με 7 Απριλίου, με ημερομηνίες επιθεώρησης από 27 με 31 Μαρτίου.

Μεταφέροντας την δημοπρασία σε μια μεταγενέστερη ημερομηνία, θέλουμε να διασφαλίσουμε μια μεγαλύτερη προσέλευση και μια δυνατή δημοπρασία, δίνοντας την δυνατότητα στους πελάτες που αυτή την στιγμή βρίσκονται κάτω από ταξιδιωτικούς περιορισμούς, να μπορέσουν να παρευρεθούν σ αυτήν. Επίσης θα θέλαμε να αποφύγουμε τους κινδύνους υγείας που προκύπτουν από την συγκέντρωση μεγάλου αριθμού ανθρώπων στον ίδιο χώρο κατά αυτή την χρονική περίοδο.Θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών.

Η εταιρία θα λάβει επιπλέον μέτρα προφύλαξης κατά την διάρκεια της δημοπρασίας, για παράδειγμα, υπενθυμίζοντας τους επισκέπτες για την σωστή υγιεινή των χεριών και διαθέτοντας αντισηπτικά χεριών.
Η Saga Furs θα διασφαλίσει την διαθεσιμότητα των αγαθά στους πελάτες της ακόμη και στην περίπτωση που θα χρειαστούν περαιτέρω αλλαγές στο πρόγραμμα πωλήσεων.
Η προσφορά της δημοπρασία θα παραμείνει αμετάβλητη παρ' όλη την αλλαγή στο πρόγραμμα.
Το Προκαταρκτικό Πρόγραμμα είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα μας www.sagafurs.com
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ