"


Νέα περιπολικά αυτοκίνητα παρέλαβε η Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς (VIDEO+FOTO)

Τα οκτώ νέα περιπολικά αυτοκίνητα που παρέλαβε η Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας για την κάλυψη των αναγκών των διαφόρων υπηρεσιών της παρουσιάστηκαν στους δημοσιογράφους, την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020, στον χώρο της Ι. Μονής Παναγίας Μαυριωτίσσης.




Τα αυτοκίνητα είναι τύπου Nissan Qashqai και θα κατανεμηθούν στις διάφορες υπηρεσίες της Δ/νσης Αστυνομίας Φλώρινας. Πιο συγκεκριμένα, τέσσερα (4) οχήματα θα πάρει το Τμήμα Τροχαίας Καστοριάς, δύο (2) οχήματα θα πάρει το Αστυνομικό Τμήμα Άργους Ορεστικού, και δύο  (2) το Αστυνομικό Τμήμα Νεστορίου.




Τα συγκεκριμένα οχήματα είναι 4Χ4 και εφοδιάζονται με τον κινητήρα 1.7 diesel, ισχύος 150 ίππων και έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα από τη Nissan, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το δύσκολο και απαιτητικό επιχειρησιακό έργο  της Ελληνικής Αστυνομίας.




«Η προμήθεια των οχημάτων συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας – Τομέας Συνόρων και Θεωρήσεων», δήλωσε ο Δ/ντής της Δ/νσης Αστυνομίας Καστοριάς, Νέστορας Θωμάς, και πρόσθεσε ότι «τις επόμενες ημέρες θα παραληφθούν επιπλέον δύο 9θέσια βαν, καθώς και ένα λεωφορείο 20 θέσεων».




 Επίσης ο κ. Νέστορας επισήμανε πως «Τα νέα οχήματα εντάσσονται στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας, ενισχύοντας σημαντικά την επιχειρησιακή ανταπόκριση των Υπηρεσιών του Σώματος, στην καθημερινή μάχη για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, στην περιοχή μας».




Τέλος, ο ο πρόεδρος της Ένωσης Αστ/κών Υπαλλήλων Καστοριάς, Γιάννης Σπυρίδης, εξέφρασε τις ευχαριστίες προς στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ για την αμέριστη και καθοριστική υποστήριξή του από την πρώτη στιγμή της όλης διαδικασίας, και ευχήθηκε στους συναδέλφους ασφαλείς περιπολίες.



«Ως Ένωση θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την εξασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων και στον εκσυγχρονισμό των υλικοτεχνικών υποδομών», κατέληξε.




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ