"


Παναγώτης Χαρέλας: «Το πρόβλημα του μεταναστευτικού είναι εδώ, όχι απέναντι»!Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων σχολιάζει τα χθεσινά επεισόδια στη Λέσβο με μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση.


Μια άκρως ενδιαφέρουσα τοποθέτηση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων, κύριος Παναγιώτης Χαρέλας, σχολιάζοντας τα γεγονότα που σημειώθηκαν στη Λέσβο τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου

Όπως αναφέρει: «ΜΗΔΕΝ "ΑΦΙΞΕΙΣ" ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ, ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ: Τελικά δεν είναι όλα τυχαία. Χθες 3 Φεβρουαρίου στη Λέσβο, ημέρα των μεγάλων κινητοποιήσεων των μεταναστών, καμία βάρκα δεν έφτασε σε όλο το νησί με "πρόσφυγες", κατά παράδοξο τρόπο. Δηλαδή μηδέν μετανάστες σε όλο το νησί !Ας περιμένουν απέναντι. Προέχει η οργάνωση της συλλαλητηρίου».

Όπως μάλιστα τονίζει καταλήγοντας: «Δεν υπάρχει καλύτερη διαπίστωση πως τα κυκλώματα καλά δρουν. Θα επιμείνω πως το πρόβλημα με το μεταναστευτικό στα νησιά, είναι εδώ μέσα και όχι από απέναντι. Απομονώστε τους να τελειώνουμε, φτάνει».

Αξίζει να σημειωθεί πως όλες τις προηγούμενες ημέρες οι αφίξεις μεταναστών και προσφύγων ήταν καθημερινές με βάρκες να φτάνουν στο νησί γεμάτες με μετανάστες από την Τουρκία.

www.lawandorder.gr
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ