"


Γυναίκες με… εξάσφαιρο



Ασυγκράτητες οι γυναίκες της Καστοριάς συνέτριψαν με το επιβλητικό 6-1 τους Αετούς Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας την 10η νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες, συνεχίζοντας αήττητες την ξέφρενη πορεία τους προς τον τίτλο και την άνοδο στην Α' Εθνική.


Το ματς δε αντέχει σε κριτική μιας και η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη, με την ομάδα της Καστοριάς να επιβάλλει από την αρχή τον δικό της ρυθμό υποχρεώνοντας την αντίπαλό της σε παθητικό ρόλο.

Πρωταγωνίστρια για την Καστοριά ήταν η Μαρία Μπασούρη που πέτυχε χατ - τρικ, ενώ από ένα γκολ πέτυχαν οι Τάσιου, Κυριζάκη και  Τζιάρα.


Μόλις στο 6' η Μπασούρη με διαγώνιο πλασέ άνοιξε τον δρόμο για τη νέα νίκη της Καστοριάς, ενώ στο 15' η ίδια με σουτ έγραψε το 2-0.

Τη... σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε στο 25' η Μαρία Τάσιου με δυνατό σουτ 3-0, για να ακολουθήσει το γκολ με κεφαλιά της Κυριζάκης στο 31', διευρύνοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Λίγο αργότερα (34'), η Μπασούρη με πλασέ πέτυχε το 5-0, σημειώνοντας χατ τρικ, κλείνοντας το α' ημίχρονο.

Στην επανάληψη η Καστοριά κατέβασε ταχύτητα σημειώνοντας μόλις ένα τέρμα στο 50' με πλασέ της Τζιάρα, ενώ το γκολ της... τιμής για τους Αετούς Θεσ/νίκης σημείωσε στο 54' με ασύλληπτο ψηλοκρεμαστό σουτ η Κοντοστάνου.



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (10η Αγωνιστική)

Κιλκισιακός-Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 
ΓΠΟ Καστοριάς-Αετοί Θεσσαλονίκης   6-1
Ροδόπη -Νεφέλες Κατερίνης
Πανσερραική-Βασίλισσα Θράκης
Νέες Τρικάλων-Δόξα Δράμας      2-0




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ