"


Φιλανθρωπικό Gala στο Πολεμικό Μουσείο στην ΑθήναΜε στόχο την υποστήριξη του Οργανισμού «Make a Wish” (Κάνε μια Ευχή Ελλάδος), φιλανθρωπικό Gala στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας».


Το πρόγραμμα του Gala περιλαμβάνει την παρουσίαση του βιβλίου «Η Τέχνη της Γούνας από τη Μυκηναϊκή περίοδο μέχρι σήμερα» του Νίκου Ρίζου, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει Επίδειξη Μόδας Γούνας και cocktail party.

Στην εκδήλωση, η οποία απώτερο σκοπό έχει την προβολή της ελληνικής γούνας ως ένα πραγματικά οικολογικό προϊόν και την «απενοχοποίησή» της μέσα από τη σωστή ενημέρωση, έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν υψηλά ιστάμενα πρόσωπα από τον χώρο της επιχειρηματικότητας, της πολιτικής και της μόδας, προκειμένου να γίνουν κοινωνοί της μοναδικής τέχνης που υπάρχει εδώ και αιώνες στη Δυτική Μακεδονία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συνδέσμου 2467022353, 23116 και στο info@akf.gr.
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ