"


FINAL - 4 ΕΦΗΒΩΝ ΕΚΑΣΔΥΜ : Αποκλείστηκε ο ΑΣ Καστοριάς από τον μεγάλο τελικό, ήττα 51-42 από τον Αρίων Πτολ.




Τον αποκλεισμό από τον Τελικό του Final 4 Εφήβων της ΕΚΑΣΔΥΜ, γνώρισε ο ΑΣ Καστοριάς, μετά την ήττα που γνώρισε σήμερα στον 1ο ημιτελικό από τον Αρίων Πτολεμαϊδας με σκορ 51-42.


Έτσι, αύριο Σάββατο θα αντιμετωπίσει στον μικρό Τελικό τον Μεγ. Αλέξανδρο Κοζάνης, ο οποίος έχασε στον 2ο ημιτελικό από του Διόσκουρους Κοζ. με σκορ  87-57.
Στο ματς της Καστοριάς, το ιδιαίτερα χαμηλό σκορ, αναδεικνύει τη μεγάλη αστοχία που είχαν οι δύο ομάδες εκατέρωθεν.



Το παιχνίδι ξεκίνησε «νωθρά» και για τις δύο ομάδες, αφού ο Αρίων Πτολεμαΐδας σκόραρε έπειτα από 2:30 αγωνιστικά λεπτά, ενώ το πρώτο της καλάθι η Καστοριά το πέτυχε μετά από 4:00 λεπτά, με το σκορ στο 4ο λεπτό του 1ου δεκαλέπτου να είναι 2-2. Από εκεί και πέρα οι ομάδες ξεπέρασαν το άγχος των πρώτων λεπτών, και άνοιξαν οι επιθέσεις, πηγαίνοντας πόντο - πόντο για το 14-11 υπέρ του  Αρίων Πτολεμαΐδας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αρίων Πτολ. αύξησε την διαφορά, κάνοντας το σκορ 31-23, όπου ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Στο τρίτο δεκάλεπτα, η ομάδα της Καστοριάς έκανε το «come back», αφού με επιμέρους σκορ 15-10, μείωσε την διαφορά στους 3 πόντους για το 41-38.


Στο τέταρτο και καθοριστικό δεκάλεπτο, η ομάδα του Αρίων Πτολεμαΐδας αποδείχτηκε πιο συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της, παίρνοντας τελικά τη νίκη με σκορ 51-42. Αξιοσημείωτο το επιμέρους σκορ της Καστοριάς στο 4ο δεκάλεπτο, όπου πέτυχε μόλις τέσσερις πόντους!


Τα δεκάλεπτα: 14-11, 17-12 (ΗΜ: 31-23) 10-15,  (ΤΕΛ:51-42)

Οι συνθέσεις:
Α.Π.Σ. Αρίων Πτολεμαΐδας: (Καλομενίδης) Μπάρμπας, Παπαδόπουλος, Καλαμάρας, Γιαννούλης, Τσάγιας, Δήμου, Κυριακίδης, Σανδαλίδης, Πέπα, Κεχαόγλου, Ιωαννίδης, Χαϊτίδης

Α.Σ. Καστοριάς: (Καραταγλίδης) Καμπούρης, Φάσσας, Παπαδημητρίου, Κεδρός, Καλαϊτζίδης, Καλαφατίδης, Τσίμτσιος, Διαμαντόπουλος, Καλαϊτζίδης Θ., Τσαχτσίρας, Νέστορας

Αναλυτικά τα αποτελέσματα
Εφήβων ΕΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. (Final-4 | Ημιτελικοί)

1ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ: Α.Π.Σ. Αρίων Πτολεμαΐδας - Α.Σ. Καστοριάς 52-41
2ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ: Α.Σ. Διόσκουροι Κοζάνης - Α.Π.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Κοζάνης 87-57



Το πρόγραμμα των τελικών 

Εφήβων ΕΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. (Final-4 | Τελικοί)

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου (ΔΑΚ Κοζάνης)

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ: Α.Σ. Καστοριάς - Α.Π.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Κοζάνης (16:00)

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ: Α.Π.Σ. Αρίων Πτολεμαΐδας – Α.Σ. Διόσκουροι Κοζάνης (18:00)

ΑΠΟΝΟΜΕΣ: (20:00)









Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ