"


Αναταραχή στα Βαλκάνια - Ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα στον Έβρο - 1.000 στρατιώτες στα σύνορα Βουλγαρίας Τουρκίας


Χημικά, ελικόπτερα και δυνάμεις στρατού στον Έβρο Η Βουλγαρία στέλνει 1.000 και πλέον  στρατιώτες στα σύνορα με την Τουρκία

Η Σόφια δήλωσε ότι δεν θα επιτρέψει μαζική εισροή μεταναστών και προσφύγων

Η Βουλγαρία είναι έτοιμη να αναπτύξει 1.000 και πλέον στρατιώτες και στρατιωτικό εξοπλισμό στη μεθόριο με την Τουρκία προκειμένου να αποτρέψει την εισροή παράτυπων μεταναστών, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Άμυνας.

Η Βουλγαρία, μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα χερσαία σύνορα της οποίας με την Τουρκία υπερβαίνουν τα 300 χλμ., δεν έχει δεχθεί πιέσεις από μετανάστες που προσπαθούσαν να εισέλθουν στη χώρα τα τελευταία χρόνια.

Ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα στον Έβρο - Διμοιρίες των ΜΑΤ παραμένουν στο σημείο

Στη νεκρή ζώνη Ελλάδας - Τουρκίας βρίσκονται περίπου 400-500 μετανάστες που θέλουν να περάσουν στη χώρα μας.
Ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα στα ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου έχουν συγκεντρωθεί πρόσφυγες και μετανάστες που επιδιώκουν να περάσουν στη χώρα μας, μετά την απειλή του Ερντογάν για πολιτική ανοιχτών συνόρων. Ολοένα και περισσότεροι πρόσφυγες βρίσκονται στην ουδέτερη ζώνη και προσπαθούν να μπουν από το τελωνείο στις Καστανιές. Το τελωνείο στις Καστανιές ενώ οι ελληνικές αρχές έχουν τοποθετήσει συρματόπλεγμα-σερπαντίνα. Ωστόσο, δυνάμεις της αστυνομίας, που ολοένα και περισσότερο ενισχύονται, απαντούν με χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, αποτρέποντας την είσοδο σε ελληνικό έδαφος.
Ήδη ανακλήθηκαν οι άδειες και κόπηκαν τα ρεπό των αστυνομικών στην περιοχή του Έβρου, λόγω της κατάστασης αυξημένης επιφυλακής που υπάρχει εξαιτίας των συγκεκριμένων εξελίξεων.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ yenisafak.com



Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ