"


Γ’ ΕΘΝΙΚΗ :Ήττα 3-0 της Αστραπής από την Θύελλα Σαρακηνών



Για ένα ημίχρονο άντεξε η Αστραπή Μεσοποταμίας στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με την Θύελλα Σαρακηνών, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με σκορ 3-0, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου Γ’ Εθνικής.


Οι κιτρινόμαυροι στάθηκαν πολύ καλά στο α’ ημίχρονο, διάστημα στο οποίο ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί με αντεπιθέσεις και μάλιστα θα μπορούσαν να προηγηθούν και στο σκορ όταν σε μία από αυτές, ο Παπαθανασίου σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Ακριτίδη.

Στην επανάληψη, ωστόσο, οι γηπεδούχοι που ήθελαν απαραίτητα τους βαθμούς της νίκης προκειμένου να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη, ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους και κατάφεραν σε διάστημα δύο λεπτών να πετύχουν δύο γκολ και να καθαρίσουν το ματς.
Συγκεκριμένα, στο 62’ με τον Κυζιρίδη και στο 63’ με τον Γκέσιο, πήραν το προβάδισμα με 2-0, ενώ στο 74’ πάλι με γκολ του Γκέσιου, διαμορφώθηκε το τελικό 3-0.

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ : Κράτσιος Χ., Κράτσιος Α., Σιοπόβου Παπαχρήστος Χάντρι, Ψωμιάδης, Παπαθανασίου, Στασινόπουλος, Κοκοβιδης, Σαββόπουλος, Καραμανίδης Λ.
Αγωνίστηκαν και οι :  Βασιλειάδης, Κοχλιάδης, Καραπαρίδης και Ταμπουράς


2ος όμιλος – 23η αγωνιστική
Θύελλα Σαρακηνών-Αστραπή Μεσοποταμίας 3-0
Αγροτικός Αστέρας-Θερμαϊκός Θέρμης 1-0
Εδεσσαϊκός-Νίκη Αγκαθιάς 0-0
ΠΟ Νέας Καλλικράτειας-ΠΑΣ Φλώρινα 0-2
Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων-ΑΣ Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-0
Μακεδονικός-Ποσειδώνας Μηχανιώνας 0-0
ΑΟ Σειρήνα-Άρης Παλαιοχωρίου ματ.
Ρεπό: Αλμωπός Αριδαίας

Την επόμενη αγωνιστική η Αστραπή Μεσοποταμίας υποδέχεται τον ιστορικό Εδεσσαϊκό





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ