"


Η ετήσια χοροεσπερίδα του Ε.Σ. ΔισπηλιούΗ ετήσια χοροεσπερίδα του Ε.Σ. Δισπηλιού που πραγματοποιήθηκε στο Hotel TSAMIS, το Σάββατο  βράδυ 25-01-2020, είχε πολύ μεγάλο κέφι και γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες, με ποικίλο μουσικό πρόγραμμα (δημοτικά, ποντιακά, λαϊκά, ρεμπέτικα, κ.α.)Η πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δήμητρα Βασιλείου ευχαρίστησε για την παρουσία τους όλους τους παρευρισκόμενους και ειδικά τον τοπικό βουλευτή κ. Ζήση Τζηκαλάγια, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτρη Σαββόπουλο, τον εκπρόσωπο του Δήμου Καστοριάς κ. Δημήτριο Στυλιάδη, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Δισπηλιού κ. Νίκο Ιασωνίδη, οι οποίοι χαιρέτισαν την εκδήλωση και έσυραν κατόπιν τον πρώτο χορό. Επίσης ευχαρίστησε τον χοροδιδάσκαλο κ. Κώστα Τσιάρα και το μικρό χορευτικό του Συλλόγου για την άψογη εκτέλεση των χορών.


Το μέλος του Δ.Σ. κ. Άλκης Κεφαλάς παρουσίασε το πρόγραμμα της εκδήλωσης και διάβασε την ευχαριστήρια/ευχετήρια επιστολή της βουλευτού Καστοριάς κας Ολυμπίας Τελιγιορίδου, που απουσίαζε.

Σύσσωμο το Δ.Σ. και όλοι οι παρευρισκόμενοι ευχαρίστησαν την ορχήστρα «ΒΑΛΚΑΝΗ» και τον κ. Δημήτρη Τριανταφυλλίδη (στη ποντική λύρα) για τη θαυμάσια μουσική πανδαισία, αλλά και το Hotel Tsamis, μέσω του κ. Βασίλη Αντωνίου, για το νόστιμο φαγητό, το άψογο σέρβις και το ωραίο περιβάλλον.

Τέλος, το Δ.Σ. καλεί τα μέλη του Συλλόγου και τους φίλους του να ακολουθήσουν το χορευτικό του Συλλόγου στην αποστολή του στη Λαμία το Σαββατοκύριακο 1-2/02/2020 (τιμή 60€, με διανυκτέρευση και γεύμα-ποτό στη χοροεσπερίδα), αλλά και στη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του την Κυριακή 9/2/2020, στο Hotel Limnaion.
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ