"


Συνεδρίαση πραγματοποίησε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Άργους ΟρεστικούΣυνεδρίαση πραγματοποίησε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής προστασίας του Δήμου Άργους Ορεστικού στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα τον σχεδιασμό και τις δράσεις για την αντιμετώπιση των κινδύνων από χιονοπτώσεις, παγετό και πλημμυρικά φαινόμενα.


Στη συνεδρίαση συμμετείχαν μέλη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου,  όπως: ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού, οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι, ο διοικητής του 585 Τ.Π., εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς, ο υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού, εκπρόσωπος της Δ/νσης Δασών Καστοριάς, της ΕΤΑΚ, Δημοτικοί Σύμβουλοι και υπάλληλοι της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Επίσης, παρέστησαν και εκπρόσωποι άλλων  εμπλεκόμενων φορέων, όπως Πρόεδροι Κοινοτήτων, εκπρόσωποι του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Καστοριάς, του ΚΤΕΛ Καστοριάς και της Ραδιολέσχης Καστοριάς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση και σχεδιασμός, ενόψει της χειμερινής περιόδου, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των κινδύνων από χιονοπτώσεις, παγετό και πλημμυρικά φαινόμενα.

Κοινή διαπίστωση όλων ήταν η αναγκαιότητα συνεργασίας και συντονισμού των αρμόδιων φορέων, προκειμένου να προληφθούν και να αντιμετωπιστούν τέτοια περιστατικά. Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, τόνισε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται ήδη  σε ετοιμότητα, ενώ επεσήμανε την ανέκαθεν καλή συνεργασία του Δήμου και των εμπλεκόμενων φορέων.
Στη διαλογική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε τέθηκαν όλα τα προβλήματα που εντοπίστηκαν στο παρελθόν, τα οποία χάρη στην άμεση κινητοποίηση του Δήμου και των εμπλεκόμενων φορέων επιλύθηκαν.

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ