"


Το φλουρί στο Ενυδρείο!


Κοπή πίτας της διοίκησης και των εργαζομένων της ΜΑΚΕΔΝΟΣ




Σε πολύ όμορφο κλίμα και χαρούμενη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ενυδείου η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της ΜΑΚΕΔΝΟΣ Α.Ε. του Δήμου Καστοριάς.




Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν τα μέλη του ΔΣ της εταιρείας, το υπαλληλικό προσωπικό με τις οικογένειές τους, καθώς επίσης φίλοι και συνεργάτες της εταιρείας



Ο πρόεδρος του συλλόγου Σωκράτης Πέλκας μετά το καλωσόρισμα και τις καθιερωμένες ευχές για μια χρονιά γεμάτη υγεία και ευτυχία, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους της ΜΑΚΕΔΝΟΣ για τους οποίους όπως είπε, "με αγάπη και αφοσίωση προσφέρουν σημαντικά στις επιχειρήσεις της εταιρείας, προκειμένου να τις αναδείξουν ακόμη περισσότερο, ενώ για τους στόχους της διοίκησης τη νέα χρονιά, τόνισε ότι είναι αρκετά υψηλοί, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι υπάρχουν οι δυνατότητες και οι ικανότητες να αναβαθμίσουμε και να αναπτύξουμε σημαντικά την ΜΑΚΕΔΝΟΣ ΑΕ".




Όσο για τον απολογισμό επισήμανε ότι "το χρονικό διάστημα που αναλάβαμε την διοίκηση ήταν πολύ μικρό, ωστόσο, όμως πιστεύω ότι παρά τις οικονομικά προβλήματα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε, καταφέραμε με κάποιες κινήσεις να δείξουμε μία διαφορετική εικόνα και να αισιοδοξούμε για τη συνέχεια, ενώ για τον πλήρη απολογισμό της χρονιάς θα είμαστε σε θέση να σας τον παρουσιάσουμε του χρόνου τέτοια εποχή".





Στη συνέχεια έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΜΑΚΕΔΝΟΣ, η οποία περιλάμβανε το Λατομείο, το Ενυδρείο, τον Λιμναίο Οικισμό και το καράβι Ολυμπία. Τυχερό ήταν το Ενυδρείο, ενώ από τους εργαζόμενους το φλουρί έπεσε στον 5χρονο Διονύση Γιάκα, γιο υπαλλήλου της ΜΑΚΕΔΝΟΣ.











Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ