"


Β' ΓΥΝΑΙΚΩΝ : Ασυγκράτητος ο ΓΠΟ Καστοριάς - Νίκη με ανατροπή 4-1 την Δόξα Δράμας


Με το... δεξί ξεκίνησαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το νέο έτος οι γυναίκες της Καστοριάς, επικρατώντας με το ευρύ σκορ 4-1 της μαχητικής και ιδιαίτερα ανταγωνιστικής Δόξα Δράμας.




Ο ΓΠΟ Καστοριάς πέτυχε το απόλυτο (7 στα 7) και εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, συνεχίζοντας ακάθεκτος την πορεία για την άνοδο στην Α' Εθνική.

Η νίκη της Καστοριάς αποκτάει ιδιαίτερες διαστάσεις μιας και αντιμετώπισε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ (0-1), ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις είχε και σύμμαχο την τύχη προκειμένου να φτάσει στη νέα της νίκη.


Καθοριστικός παράγοντας για την εξέλιξη του ματς έπαιξε η αποβολή με 2η κίτρινη κάρτα της Εξουζίδου στο 43' λεπτό στο οποίο ισοφάρισε με πέναλτι 1-1 η Καστοριά, ενώ στο 70' αποβλήθηκε και η Σωμάδη της Δράμας, συνεχίζοντας το ματς με 9 παίκτριες και ενώ το σκορ ήταν 2-1. Στο τελευταίο 20λεπτο ο ΓΠΟ Καστοριάς εκμεταλλεύτηκε και την 2η αποβολή της Δραμινής παίκτριας και σημειώνοντας δύο ακόμη γκολ φθάνοντας στο τελικό 4-1.


Με το... καλημέρα του ματς (1') οι Δραμινές αιφνιδίασαν, όταν από τραγικό λάθος της τερματοφύλακα Δημητριάδου, η Βερβερίδου με ψηλοκρεμαστό σουτ σε κενή εστία άνοιξε το σκορ (0-1), ενώ στο10' έχασαν μοναδική ευκαιρία για το 0-2 με την Birtoiu.




Στη συνέχεια η Καστοριά προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς και να βρει τον δικό της ρυθμό, ωστόσο, όμως η πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των αντιπάλων, ανέκοπτε έξυπνα κάθε επιθετική δραστηριότητα.



Ωστόσο, στο 43' σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή και σουτ της Τζιάρα η μπάλα βρήκε το χέρι της Εξουζίδου και ο διαιτητής κατελόγισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ η Τζιάρα ισοφαρίζοντας σε 1-1, ενώ ταυτόχρονα απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα εξαιτίας αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα της Εξουζίδου.


Στις αρχές της επανάληψης (53'), μετά από έξοχη ατομική ενέργεια της Μπασούρη και πάσα στην Τζιάρα, η τελευταία με κοντινό σουτ έδωσε το προβάδισμα στην Καστοριά, ανοίγοντας τον δρόμο της ανατροπής (2-1).
Στη συνέχεια το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά με γρήγορο ρυθμό, εναλλασσόμενη υπεροχή και χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν.



Στο 73' οι Δραμινές έμειναν με 9 εξαιτίας της αποβολής με απευθείας κόκκινης κάρτας της Σωμάδη, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, η Μάρκου με εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή, έδωσε... αέρα δύο τερμάτων, βάζοντας τέλος στο άγχος και κλειδώνοντας τη σπουδαία νίκη (3-1), ενώ το 7ο τρίποντο, σφράγισε η Μπασούρη με υποδειγματικό τρόπο, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.



ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑ : ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ, ΓΚΟΓΚΟΥ, ΦΑΣΙΔΟΥ, ΣΙΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΪΔΑΤΖΗ, ΜΑΡΚΟΥ, ΜΟΥΡΤΣΕΚΑ, ΚΥΡΙΖΑΚΗ, ΤΖΙΑΡΑ, ΤΑΣΙΟΥ, ΜΠΑΣΟΥΡΗ

▪️ Ώς αλλαγές αγωνίστηκαν: ΤΣΙΟΥΚΡΑ, ΓΚΑΝΑ, ΠΑΠΑΔΗΛΕΡΗ, ΛΙΟΥΛΙΑ

7η αγωνιστική
ΑΟ Κιλκισιακός-Βασίλισσα Θράκης                     1-3
Νεφέλες Κατερίνης-Αετοί Θεσσαλονίκης             1-2
Πανσερραική-Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας      0-5
Ροδόπη 87'-Νέες Τρικάλων                                   1-1
ΓΠΟ Καστοριάς-Δόξα Δράμας                             4-1

Βαθμολογία (7η αγωνιστική)
1.ΓΠΟ Καστοριάς         21
2.Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 19
3.Βασίλισσα Θράκης         15
4.Δόξα Δράμας         13
5.Νέες Τρικάλων           9
6.Πανσερραική           7
7.Αετοί Θεσσαλονίκης           5
8.ΑΟ Κιλκισιακός           4
9.Νεφέλες Κατερίνης           3
10.Ροδόπη 87'                   3

Επόμενη αγωνιστική
Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας-Ροδόπη 87'
Δόξα Δράμας -Αετοί Θεσσαλονίκης 2015
ΓΠΟ Καστοριάς-Πανσερραική
Βασίλισσα Θράκης-Νεφέλες Κατερίνης
Νέες Τρικάλων- Κιλκισιακός






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ