"


Ξεκίνησαν οι εργασίες αναβάθμισης παιδικών χαρών στον Δήμο Άργους ΟρεστικούΞεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής παιδικών χαρών στην πόλη του Άργους Ορεστικού, μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.


Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Άργους Ορεστικού εξασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 200.000 € για την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού παιδικών χαρών και αντικατάσταση των υπαρχόντων οργάνων με καινούρια, λόγω παλαιότητας.
Στόχος του είναι η δημιουργία σύγχρονων και ασφαλών παιδικών χαρών που θα τηρούν τις διεθνείς προδιαγραφές ασφαλείας και θα βελτιώνουν τη λειτουργικότητα κεντρικών και πολυσύχναστων χώρων για τα παιδιά.Οι εργασίες αναβάθμισης αφορούν τις παιδικές χαρές στην περιοχή του Νέου Πάρκου, δίπλα στο αναψυκτήριο και στην περιοχή της «Πατσιούρας», ενώ θα επανακατασκευαστεί η παιδική χαρά στην πλατεία Βογιατζάκη, δίπλα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Υπογραμμίζεται ότι απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος στις συγκεκριμένες παιδικές χαρές κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν τον ερχόμενο Απρίλιο
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ