"


Β' ΓΥΝΑΙΚΩΝ : Καταιγιστική η Καστοριά, συνέτριψε 6-0 την Πανσερραϊκή (pics)

Ασυγκράτητες οι γυναίκες της Καστοριάς μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση συνέτριψαν με το επιβλητικό σκορ 6-0 την Πανσερραϊκή, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία τους για την άνοδο στην Α' Εθνική.


Ο ΓΠΟ Καστοριάς εξακολουθεί να διατηρεί το απόλυτο (8 στα 8) και να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, διατηρώντας την διαφορά στο +2 από την Αγία Βαρβάρα στην οποία δοκιμάζεται την επόμενη αγωνιστική στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής.


Το ματς δεν αντέχει σε κριτική μιας και η ομάδα της Καστοριάς είχε καθολική υπεροχή υποχρεώνοντας τον αντίπαλό της σε παθητικό ρόλο και συνδυάζοντας θέαμα και ουσία έφτασε μα χαρακτηριστική άνεση σε μία ακόμη ευρεία σε έκταση σκορ νίκη.


Χατ τρικ σημείωσε η Νικόλ Τζιάρα, δύο γκολ πέτυχε η Μαρία Μπασούρη και ένα η αρχηγός Μαρία Τάσιου.

Ο αγώνας ουσιαστικά κρίθηκε από το α' ημίχρονο, διάστημα στο οποίο η Καστοριά είχε το προβάδισμα με 4-0, ενώ στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με την ομάδα της Καστοριάς να κάνει συντήρηση δυνάμεων, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι κορυφής που την περιμένει την επόμενη αγωνιστική.


Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Καστοριά έδειξε τις επιθετικές της διαθέσεις και μόλις στο 7' η Τζιάρα άνοιξε τον δρόμο για την 8η νίκη, ενώ τρία λεπτά αργότερα η ίδια έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα της.



Τη... σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε στο 38' η αρχηγός Μαρία Τάσιου ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ με την συμπλήρωση του α' ημιώρου (30'), ήταν η σειρά της Μαρίας Μπασούρη να σκοράρει, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη, 4-0.


Στο 42' η Μπασούρη σημάδεψε το κάθετο δοκάρι, ενώ δεν έγινε το ίδιο και στο 50', σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό της τέρμα, 5-0.
Το τελικό 6-0, διαμόρφωσε η Τζιάρα στο 67', σημειώνοντας παράλληλα χατ τρικ.




ΚΑΣΤΟΡΙΑ : Δημητριάδου, Γκάνα, Φασίδου, Καϊδατζή, Σιδοπούλου, Μουρτσέκα, Μάρκου, Τζιάρα, Τάσιου, Τσιούκρα, Μπασούρη.
Αγωνίστηκαν και οι :  Κυριζάκη, Παπαγερίδου, Ροβυθάκη, Παπαδηλέρη.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ