"


Πλήθος κόσμου στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Νεστόριο



Χαρμόσυνες μελωδίες, ευχές, γλυκίσματα, πολύχρωμα λαμπιόνια, πυροτεχνήματα
και ζεστά χαμόγελα μεταμόρφωσαν  την κεντρική πλατεία Νεστορίου στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, παρουσία του δημάρχου της πόλης κ. Χρήστου Γκοσλιόπουλο και πλήθος κόσμου.

 Στόχος να διατηρηθούν τα έθιμα και οι παραδόσεις του τόπου μας και να προσφέρουν στιγμές ξεγνοιασιάς και χαράς στους κατοίκους και στους επισκέπτες του Δήμου.
Αξίζει  να αναφερθεί ότι μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με τις  χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τον σύλλογο Βασίλειος Δόικος, ενώ οι παρευρισκόμενοι, απόλαυσαν σπιτικά  εδέσματα  που προσέφεραν οι  γυναίκες του χωριού.


Ο δήμαρχος Νεστορίου κ. Χρήστος Γκοσλιόπουλος, στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχήθηκε σε όλους η νέα χρονιά να φέρει υγεία και χαρά και ευχαρίστησε θερμά όλους τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης στέλνοντας παράλληλα και το μήνυμα του.
«Η κοινωνική αλληλεγγύη ας είναι το μήνυμα των φετινών Χριστουγέννων. Κόντρα στο κλίμα των ημερών και την απαισιοδοξία που υπάρχει παντού, εμείς πρέπει να κρατήσουμε την ανθρωπιά και την ευαισθησία μας και να έρθουμε πιο κοντά στο συνάνθρωπο που μας έχει ανάγκη.
 Εύχομαι σε όλους τους απανταχού δημότες και σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά  Καλά Χριστούγεννα, με αγάπη, υγεία και ελπίδα».





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ