"


Συνεδριάζει σήμερα το Τοπικό Συμβούλιο Καστοριάς



Mε 8 θέματα συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου  2019 και ώρα 19.00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς το Τοπικό Συμβούλιο Κοινότητας Καστοριάς.


Τα θέματα :

1ο Χορήγηση άδειας  παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής ή μουσικών οργάνων. Σχετ: Αίτηση του Κ.. ΜΠΑΜΠΟΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

οΕκδόση κανονιστικής απόφασης για την δημιουργία χώρων φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων  στην Δ.Κ .Καστοριάς.

 3ο «Λήψη απόφασης επέκτασης Φ.Ο.Π.»
 Σχετ.: α) Η αριθ. πρωτ.: 22293/22-11-2019 αίτηση του κ. Χήτα Δημητρίου.

4ο Έκδοση κανονιστικής απόφασης για την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης θέσης στάθμευσης Ι.Χ αυτοκινήτου επί της οδού Τσόντου Βάρδα αρ.44 στην Καστοριά .
Σχετ: Η υπ. αριθμ. Πρωτ. 18616/16-10-2019 αίτηση του κ. Ιωάννη Τσιντζήφα.

5ο Έκδοση κανονιστικής απόφασης για την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης θέσης στάθμευσης Ι.Χ αυτοκινήτου επί της οδού Τσόντου Βάρδα αρ.46 στην Καστοριά .
Σχετ: Η υπ. αριθμ. Πρωτ. 18617/16-10-2019 αίτηση του κ. Ευάγγελου Πανταζή.

6ο Εισήγηση της Προέδρου της Κοινότητας Καστοριάς Χαρούλας Κουράκλη ,  να γίνει συντήρηση και επαναλειτουργία του σιντριβανιού  στην πλατεία Καραβαγγέλη, καθώς και συντήρηση  της προβλήτας  και τοποθέτηση πινακίδας με αναφορές  σχετικά για την δημιουργία  της  και το ρόλο της  στην πόλη της Καστοριάς  σε σχέση με τα παραλίμνια χωριά.

7ο Εισήγηση του μέλους της κοινότητας Καστοριάς Γεώργιο Νικητίδη  για τοποθέτηση ενημερωτικών πλακετών  με απεικόνιση των κάστρων της πόλης της Καστοριάς , καθώς και  πληροφορίες σχετικά με την παλαιά  πόλη της Καστοριάς

8ο Εισήγηση της Προέδρου της Κοινότητας Καστοριάς Χαρούλας Κουράκλη  για την δημιουργία δύο (2)χώρων φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων προς διευκόλυνσης των εμπορικών καταστημάτων  α)Στην αρχή  11ης Νοεμβρίου με την πάροδο Αμύντα β) Στην διασταύρωση Α. Κομνηνού με  11ης Νοεμβρίου.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ