"


O Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης τίμησε την Φιλαρμονική



Συμβολική Εκδήλωση του Δήμου Καστοριάς 
για τη Φιλαρμονική
Ο Γιάννης Κορεντσίδης απένειμε Τιμητικούς Επαίνους
 σε όλα τα Μέλη της




Μία πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση διοργάνωσε η νέα Δημοτική Αρχή, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα της Αντιδημαρχίας Τουρισμού-Πολιτισμού & Διεθνών Σχέσεων, για να τιμήσει τον Αρχιμουσικό και τα Μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καστοριάς.



Ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης συγχαίροντας τον κ. Ιωάννη Τσακιρίδη και την Φιλαρμονική, απένειμε τιμητικούς επαίνους, πλαισιωμένος από τον Βουλευτή κ. Ζήση Τζηκαλάγια, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς, Αντιδημάρχους, γονείς και φίλους των μελών της Φιλαρμονικής, ευχόμενος σε όλους καλή συνέχεια και καλές γιορτές.


Από την πλευρά του ο κ. Τσακιρίδης, ευχαρίστησε εγκάρδια τον Δήμαρχο και τη νέα Δημοτική Αρχή για την εξαιρετική πρωτοβουλία, κάτι που όπως σημείωσε γίνεται για πρώτη φορά στα χρόνια της παρουσίας του, από τότε που ήταν μαθητής ακόμη, τονίζοντας πως τέτοιες απλές αλλά πολύ σημαντικές και συμβολικές ενέργειες γεμίζουν όλα τα μέλη με περισσότερο μεράκι και διάθεση να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που αγαπάνε.

Ακολούθησαν εορταστικά εδέσματα σε όλους τους παριστάμενους, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα η Φιλαρμονική έδωσε έναν επιπλέον εορταστικό τόνο σε διάφορα σημεία της πόλης καταλήγοντας στη «Μαγική Λιμνοπολιτεία».




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ