"


Α’ ΕΠΣ : Νίκησαν τα φαβορί, αμετάβλητη η κορυφή – Εξάσφαιρο η Ομόνοια, ντόρτια η Καλλιθέα



Δεν άλλαξαν οι θέσεις στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος μετά το πέρας της 9ης αγωνιστικής  του Πρωταθλήματος «GIVOVA Hellas» Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς, αφού οι ομάδες που είχαν

θεωρητικά τον πρώτο λόγο, κατάφεραν εύκολα ή δύσκολα να πάρουν τη νίκη, μετατοπίζοντας το ενδιαφέρον για τις επόμενες αγωνιστικές.
Δεκαεπτά (17) γκολ σημειώθηκαν στα 5 ματς που διεξήχθησαν σήμερα, ενώ η 9η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή με το ματς Μαυροχώρι- Κορησός.

Ακλόνητος στο ρετιρέ της βαθμολογίας παρέμεινε ο Ηρακλής Πολυκάρπης, μετά και τη νέα του νίκη με το καθαρό σκορ 2-0 επί της Πενταβρύσου.
Οι πράσινοι, συνέχισαν την εξαιρετική τους πορεία και χωρίς να ενθουσιάσουν ιδιαίτερα και σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, πρόσθεσαν ένα ακόμη τρίποντο στο ενεργητικό τους, συμπληρώνοντας συνολικά 13 ματς χωρίς ήττα (9 στο πρωτάθλημα και 4 στο κύπελλο), διατηρώντας το απόλυτο εντός έδρας (5 στα 5) καθώς και το +3 από την 2η θέση της βαθμολογίας.

Επιστροφή στις νικηφόρες εμφανίσεις μετά την ανέλπιστη ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής 3-2 στην κορησό, για την Ομόνοια Βογατσικού, η οποία στο δεύτερο σερί ματς εκτός έδρας έβγαλε εξάσφαιρο, συντρίβοντας την ΑΕ Βιτσίου με το επιβλητικό σκορ 1-6.
Πρωταγωνιστής για τις αρκούδες που πέτυχαν και το σκορ της ημέρας, ήταν ο Αλέξης  Λιάπης, καθώς σημείωσε 4 γκολ, παραμένοντας σε τροχιά ανόδου, ενώ αντίθετα οι γηπεδούχοι συνέχισαν την αρνητική τους πορεία, γνωρίζοντας την 9η νίκη σε ισάριθμα ματς.

Με όπλο την θετική παράδοση (4 νίκες, 1 ισοπαλία) η Καλλιθέα επικράτησε εύκολα στο τοπικό ντέρμπι του συντοπίτη της ΑΟ Κάστωρ, το οποίο και φιλοδώρησε με 4 τέρματα, επιστρέφοντας μετά την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής, 1-1 στον Παναργειακό, στη λεωφόρο των επιτυχιών, ενώ πρωταγωνιστής των νικητών που παραμένουν αήττητοι, ήταν ο Γαϊτανάκης που πέτυχε χατ τρικ.
Σκοράροντας από μία φορά σε κάθε ημίχρονο ο Παναργειακός απέδρασε με το τρίποντο από το γήπεδο των Αμπελοκήπων, επικρατώντας της τοπικής Δόξας με το καθαρό σκορ 0-2.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση οι δύο ομάδες που παρατάχθηκαν με ελλείψεις επιβεβαίωσαν την παράδοση σύμφωνα με την οποία αντιπαθούν την ισοπαλία, καθώς σε 13 αναμετρήσεις, οι κοκκινόμαυροι μετράνε 9 νίκες και 4 ήττες.
Από την άλλη πλευρά οι μαυραετοί εξακολουθούν να αγνοούν τη νίκη εντός έδρας, ενώ συμπλήρωσαν 4 ματς χωρίς νίκη, με αποτέλεσμα να υποχωρήσουν στην 10η θέση της βαθμολογίας.

Τέλος, βαθμούς και γκολ μοιράστηκαν Νταηλάκη και  Γραμμοχώρια, ματς το οποίο έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1, ενώ και οι δύο ομάδες το ολοκλήρωσαν με 10 παίκτες, εξαιτίας αποβολών ποδοσφαιριστών τους.
Για τα ελάφια ο βαθμός της ισοπαλίας θεωρείται βαθμολογική ανάσα, αφού προέρχονταν από 5 σερί ήττες, σπάζοντας παράλληλα και μία αρνητική παράδοση, αφού στα τελευταία 5 ματς, μετρούσαν ισάριθμες ήττες (το 2013 ήταν η τελευταία φορά που απέσπασαν θετικό αποτέλεσμα 2-2).







Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ