"


Γ’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : Ήττα με ανατροπή 5-3 για την ΑΠ Βοϊου/Πήγασος Χιλιοδένδρου



Ματς διαφήμιση για το γυναικείο ποδόσφαιρο ήταν αυτό μεταξύ της Ανατολής Ιωαννίνων και της Ένωησης Βοϊου/Πήγασος Χιλιοδένδρου, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Γυναικών.


Οκτώ γκολ, χαμένες ευκαιρίες, πλούσιο θέαμα, ανατροπές και συγκινήσεις συνθέτουν την ομολογουμένως συναρπαστική αναμέτρηση, που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Ανατολής με το αγγλικό σκορ 5-3, κάνοντας σεφτέ στις νίκες (πρώτο τρίποντο).


Η ομάδα της Ένωσης Βοϊου/ Πήγασου Χιλιοδένδρου, στάθηκε άτυχη και το τελικό αποτέλεσμα, μάλλον την αδικεί. Ήταν κυρίαρχη σε όλο το α’ ημίχρονο, διάστημα στο οποίο και προηγήθηκε με σκορ 1-3, με γκολ που πέτυχαν οι : Καστανίδου Παναγιώτα, Δρακάκη Μαρία και Γκόγκου Μαρία, ενώ έχασε πολλές ακόμη ευκαιρίες για να διευρύνει τον δείκτη του σκορ.


Στην επανάληψη καθοριστικό ρόλο έπαιξε η αποβολή παίκτριας της Ένωσης Βοϊου/ Πήγασου Χιλιοδένδρου, καθώς έπεσε αισθητά η απόδοσή της, ενώ παράλληλα το αριθμητικό πλεονέκτημα το εκμεταλλεύτηκε η ομάδα της Ανατολής, η οποία πήρε τα ηνία της αναμέτρησης και πετυχαίνοντας 4 γκολ, έκανε την μεγα΄λη ανατροπή, επικρατώντας με σκορ 5-3, ενώ να σημειωθεί ότι η τερματοφύλακας του Πήγασου Κούτσιου Μαρκέλα, εξουδετέρωσε και εκτέλεση πέναλτι.





Η 3η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα (15:00) με τα εξής παιχνίδια

- Α.Ο. Σειρήνα Γρεβενών – Πανλευκάδιος 

- Κεραυνός Θεσπρωτικού – Α.Ο. Κέρκυρα  

Επόμενος αντίπαλος για την Ένωση Βοϊου/Πήγασος Χιλιοδένδρου είναι η Σειρήνα Γρεβενών, εντός έδρας την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Α.Ο. Σειρήνα Γρεβενών (8-1) 6

2. Κεραυνός Θεσπρωτικού (7-2) 6

3. Πανλευκάδιος (2-1) 4

4. Ένωση Βοϊου/Πήγασος Χιλιοδένδρου (4-7) 1

5. Α.Ο. Ανατολής (5-11) 3

6. Α.Ο. Κέρκυρα (2-5) 0





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ