"


Διήμερο διαδοχικών συναντήσεων για την Ένωση Αστυνομικών ΚαστοριάςΔιήμερο διαδοχικών συναντήσεων πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς την 20 & 21 Δεκεμβρίου 2019 με τους τοπικούς άρχοντες και τους εκπροσώπους μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.Ειδικότερα την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 επισκέφτηκε στο γραφείο του τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Κορεντσίδη Ιωάννη ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας τον Βουλευτή Ν.Δ Καστοριάς κ Τζηκαλάγια Ζήση.


Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 επισκέφτηκε στο γραφείο της τη Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α Καστοριάς κα. Τελιγιορίδου Ολυμπία ενώ οι συναντήσεις ολοκληρώθηκαν στο Διοικητήριο με τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ Σαββόπουλο Δημήτριο.


Στις εθιμοτυπικές επισκέψεις που πραγματοποιήθηκαν με αφορμή τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, παράλληλα με τις ανταλλαγές ευχών για τη γέννηση του Θεανθρώπου και την έλευση του νέου έτους μας δόθηκε η ευκαιρία να προσφέρουμε αναμνηστικά δώρα αλλά κυρίων υπεμνήσαμε τα σοβαρότατα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο μας και σίγουρα θα μας ακολουθήσουν στο επόμενο έτος.Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γενικός Γραμματέας

ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                                         ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ