"


Σε πλήρη εξέλιξη το Εορταστικό Πρόγραμμα 8με8 του Δήμου ΚαστοριάςΟ Δήμος Καστοριάς ενημερώνει τις προσεχείς εκδηλώσεις, οι οποίες εντάσσονται στο Πρόγραμμα Εορταστικής Περιόδου 8με8 του Δήμου Καστοριάς.  Σημειώνεται, ότι η νέα Δημοτική Αρχή,

κατάφερε με πολύ κόπο και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, να οργανώσει ένα πλήρες και πολυδιάστατο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων, με στόχο να αποτελέσουν ένα πρώτο, αρχικό βήμα, το οποίο καλούμαστε όλοι μαζί να το μετατρέψουμε σε άλμα τα επόμενα χρόνια.

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, ώρα 18:00
"Δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης".
Χριστουγεννιάτικη ταινία για μικρούς και μεγάλους.

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, ώρα 18:00
"Δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης".
Χριστουγεννιάτικη μουσικοκινητική παράσταση "Ο φον Κουραμπιές εναντίον κόμη Μελομακαρόνη", με τους μουσικούς Ελπίδα & Άγγελο Σίσκου.

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου
- "Χριστουγεννιάτικες Νότες".
Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καστοριάς δίνει εορταστικό τόνο και ρυθμό.  Ώρα 12:00 μεσημβρινή, στον πεζόδρομο της Ερμού και ώρα 13:00 στην "Μαγική Λιμνοπολιτεία".

- "Φωτογραφία με τον Αϊ-Βασίλη". Ώρα 17:00 Χριστουγεννιάτικη παράσταση από τους φίλους της Μπαλού. Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Κοινότητας Κορησού, με τη συνδρομή της ΔΕΥΑΚ και της Κωνσταντινίδειος Δημοτικής βιβλιοθήκης Κορησού

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, ώρα 19:00 
"Καστοριανή Βεγγέρα".
Χριστουγεννιάτικη βραδιά με το μουσικό σύνολο του Ωδείου Βορείου Ελλάδος, στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας-Καστοριά.
Την εκδήλωση πλαισιώνει η  παραδοσιακή χορωδία του  Πολιτιστικού Συλλόγου "Αθανάσιος Χριστόπουλος" και ο Προοδευτικός Σύλλογος Κυριών Καστοριάς. Συνδιορ-γανωτής: Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, ώρα 11:00
"Τα Κάλαντα της Καστοριάς".
Παραδοσιακά Κάλαντα στο Δημαρχείο, σε Φορείς και στους δρόμους της πόλης από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καστοριάς.

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, ώρα 12:00 μεσημβρινή 
"Παιδικό Ξεφάντωμα".
Χριστουγεννιάτικες δραστηριό-τητες για παιδιά με περφόρμερ, ξυλοπόδαρους και ξωτικά, στο θεματικό πάρκο "Μαγική Λιμνοπολιτεία".

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ